Neverne bebe nastupile u Golubovcima: U publici uglavnom mladi

Iako je davno kazao da više neće pjevati, Milan je sinoć svojim koleginicama pomogao i izveo Akijev dio u pjesmi “Boje duge”
206 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 12.07.2012. 07:15h

Sastav Neverne bebe nastupio je sinoć u okviru Podgoričkog kulturnog ljeta iza KIC-a u Golubovcima. Malobrojna publika, koju su uglavnom činili pripadnici mlađih generacija, na početak svirke čekala je nešto više od pola sata.

Beogradski muzičari su za početak odabrali pjesmu “Ko zna” u kojoj je nova pjevačica Tijana Sretković pokazala svoje vokalne sposobnosti, a gitarista Saša Ranđelović svoje umijeće kroz odlično izveden solo.

Vođa grupe Milan Đurđević pozdravio je prisutne ističući da mu je drago što nakon četiri godine svira na istom mjestu, obećavši publici da će uz stare hitove čuti i nekoliko numera sa novog albuma “Praštam”.

Hitovi “Hiljadu godina” i “U beznađu” nijesu razmrdali publiku, ali su se Zećani raspjevali uz “Da ima nas”. Zato su muzičari odlučili da nastave u istom ritmu sa kompozicijama “Balkan”, “Južno od sreće”, “Praštam”, “Kraljica”...

Mjesto na kojem je priređen koncert moglo je da primi mnogo više ljudi, a Bebe su dale sve od sebe da zabave i animiraju slušaoce. Tako su ljudi koji su čuli muziku pristizali tokom cijelog koncerta.

Iako je davno kazao da više neće pjevati, Milan je sinoć svojim koleginicama pomogao i izveo Akijev dio u pjesmi “Boje duge”, a zatim i veliki hit Beba “Dvoje”. Publika je takođe čula numere “Kuća za spas” “Za tvoje oči”, “Tužna pjesma” i mnoštvo starih i novih hitova.

Galerija

Bonus video: