Nastupili Mr. Lekka, Dario Nunez i The Cube Guys

Druge večeri City Groove festivala, za koju karta košta deset eura, binu će preuzeti KIC Pop Hor, Stereo MC's, Josipa Lisac i bend Vatra
83 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2018. 00:54h

Uprkos oblacima koji su se mogli vidjeti nad Podgoricom u popodnevnim časovima, prvo veče City Groove festivala održano je pod vedrim nebom.

Već sa prvim numerama „domaćina“, crnogorskog DJ-a Mr Lekka, publika je počela da pristiže na Stadion malih sportova, da bi se već do 22 sata, kada je set preuzeo španski producent Dario Nunez, prostor ispred bine popunio.

Kako je i obećao na konferenciji za medije prije nastupa, Nunez je u naredna dva sata ispitivao teren, odnosno afinitete podgoričke publike šetajući kroz stilove, a čestim gestikuliranjem ka publici sa željom da podigne atmosferu, stekao se utisak i da se jednako trudi kao i na svojim nastupima na Ibici.

Nunez je DJ pul tačno u ponoć prepustio kolegama Luki Proveri i Robertu Intralacijem koji nastupaju pod nazivom The Cube Guys, ali je sa njima na bini ostao nekih 15-ak minuta.

Italijanski elektro duo najbolje je ugodio Podgoričanima, sudjeći po broju, ali i razigranosti publike, koja je pristizala i do jedan sat iza ponoći, ali je uprkos tome prvo veče, za koje je ulaz bio besplatan završeno po planu, tačno u dva ujutru.

Druge večeri City Groove festivala, za koju karta košta deset eura, binu će preuzeti KIC Pop Hor, Stereo MC's, Josipa Lisac i bend Vatra, dok će treće noći nastupiti Autogeni trening i Simple Minds, kada će ulaz biti deset, odnosno za fan pit 15 eura.

Galerija

Bonus video: