Tri dana sa Balaševićem u Podgorici

On je potvrdio da bi manifestacija trebalo da se održi početkom septembra na Stadionu malih sportova i dodao da će “u posljednjih 10 godina ovo biti najveći događaj u Podgorici”
13 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2012. 07:46h

Gostovanje čuvenog novosadskog kantautora, pjesnika i glumca Đorđa Balaševića, u glavnom gradu Crne Gore, uveliko se priprema, potvrdio je organizator ovog događaja Ilija Kaluđerović. U sklopu trodnevnog druženja sa popularnim Đoletom biće priređen koncert i projekcija njegovog filma “Kao rani mraz”.

“Pripreme su u toku, razgovaramo sa sponzorima, dok su pregovori sa Balaševićem i njegovim menadžerom već obavljeni. Pregovaramo sa Glavnim gradom, Vladom i Ministarstvom i drugim potencijalnim sponzorima, ali za sada ništa nije zvanično”, pojasnio je Kaluđerović iz “Montenegro turist servisa”.

“Kada završimo sa pregovorima, objavićemo datum i detalje vezane za događaj. Mogu da potvrdim da nije u pitanju samo koncert, već kulturni događaj. Odvijaće se tokom tri dana, a, osim nastupa, biće organizovano druženje sa Đoletom i njegovom ekipom, emitovanje njegovog filma, ali i making ofa”, objasnio je Kaluđerović.

On je potvrdio da bi manifestacija trebalo da se održi početkom septembra na Stadionu malih sportova i dodao da će “u posljednjih 10 godina ovo biti najveći događaj u Podgorici”.

Balaševićeva supruga Olivera, ranije je izjavila za “Vijesti”, da je “mnogo vremena prošlo od kada je Đorđe posljednji put imao koncert u Crnoj Gori, tako da postoje svi uslovi za naš dolazak”.

Bonus video: