Za Komanski most osam hiljada eura

Donatorsko veče podržali su i crnogorski pjevači u vidu nastupa, a veče je otvorio Danijel Alibabić
77 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.07.2012. 14:53h

Na donatorskoj večeri pod nazivom “Uvijek je pravo vrijeme da se uradi ono što je ispravno”, koja se u četvrtak održala u hotelu Podgorica, prikupljeno je 8.190 eura. Novac namijenjen je štićenicima JU Zavoda “Komanski most”, a kako je u toku večeri kazao direktor ove ustanove Vaselj Dušaj, sredstva će biti upotrijebljena prema potrebama i prioritetima.

“Želim posebno da se zahvalim udruženju mladih koji se školuju u inostranstvu, na ideji i naporu koji su uložili u organizaciju ove večeri. Takođe, želim istaći njihovu posebnu brigu za osobe sa posebnim potrebama kojima treba pružiti podršku u integraciji u društveno okruženje”, izjavio je za medije Dušaj.

Prisutnima se u ime organizatora i mladih koji se školuju u inostranstvu, obratila Žana Burić, koja se zahvalila na velikom odazivu prilikom skupljanja sredstava.

Donatorsko veče podržali su i crnogorski pjevači u vidu nastupa, a veče je otvorio Danijel Alibabić. Nakon njega su nastupili Bojan Delić, Vladana Vučinić, Suzana Tot, Nina Žižić, Božo Bulatović, Aleksandra Bučevac, Bane Nedović, Anita Popović, Duo braća Janković i zvijezda večeri Sergej Ćetković.

Crnogorski muzičar poznat je po tome što podrži svaku humanitarnu akciju, a i sam je nekoliko puta organizovao prikupljanje pomoći. On je za “Vijesti kazao da je zadovoljan odazivom kolega.

“Zadovoljan sam, ne samo odazivom kolega, već i organizacijom. Drago mi je što mladi ljudi imaju svijest o tome da je drugima potrebna pomoć, svaka čast. Vidim da će biti uspješno veče i nadam se da će se prikupiti dovoljno sredstva za štićenike 'Komanskog mosta'”, kazao je Ćetković, neposredno prije nastupa.

Izuzev pjevača koji su nastupili, među publikom se nisu našle poznate ličnosti koji bi pomogli ovu dobrotvornu akciju, ali su se organizatorima odazvali brojni sponzori i mediji.

Bonus video: