Who See i SARS na top listi Domaćice

Svi oni kojima se pjesma “Bojana” sviđa i žele njen bolji plasman na pomenutoj top listi, mogu glasati na sajtu mtv.rs/domacica
62 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2012. 14:26h

Novi singl i ljetnji hit “Bojana” kotorske klape Who See i beogradskog sastava SARS već se našao na MTV top listi “Domaćica” i to na desetom mjestu.

Bokeški reper Dejan Dedović, poznatiji kao Dedduh, koji uz kolegu Noyza čini Who See, bio je iznenađen ovom informacijom. Uspjeh je u šali prokomentarisao riječima:

“Ne osjećam se čarobno, to je već postala rutina”.

On ističe da mu je veoma drago što ostvaruju uspjeh i pored jake konkurencije na muzičkoj sceni.

“Baš sam komentarisao prije neki dan sa Noyzom koliko je muzika na našim prostorima postala kvalitetna, kao što je nekada bila. Jugoslavija je tada bila prepoznatljiva po sportu i dobroj muzici. Drago mi je što smo među svim tim sjajnim muzičarima nekoliko puta ostvarili zapaženu ulogu”, objašnjava on.

Kada je u pitanju pjesma “Bojana” Dedduh nije želio da prognozira dalji uspjeh.

“Iskreno, ne znam šta da mislim o toj pjesmi, jer je dosta drugačija od ostalih koje smo do sada radili. Ne znam koliko može biti slušana od strane naših ili fanova SARS-a. Možda će postojati konfuzija među ljudima koji su navikli da slušaju ova dva benda”, priča on i dodaje da kada bi pjesma bila u izvođenju samo jednog benda, uspjeh bi bio sigurniji.

Sličnog mišljenja je i Boris Tasev, član sastava SARS koji smatra da je sve moguće.

Svi oni kojima se pjesma “Bojana” sviđa i žele njen bolji plasman na pomenutoj top listi, mogu glasati na sajtu mtv.rs/domacica.

“Vidjećemo. Pošto je ljeto, nadam se da će prijati ljudima. Ne znam da li će stići do prvog mjesta, nismo očekivali ni od drugih pjesama, pa su stigle. Ni momci iz klape Who See, nisu očekivali, tako da nas možda i ovo iznenadi”, kaže on.

“Meni lično se pjesma sviđa i mislim da je prava ljetnja pjesmica. Može da prođe s obzirom na to da je već ljeto”, zaključio je Dedduh.

Svi oni kojima se pjesma “Bojana” sviđa i žele njen bolji plasman na pomenutoj top listi, mogu glasati na sajtu mtv.rs/domacica.

Galerija

Bonus video: