Sastav "Shin-ei" predstavio izdanje "Oprostite što nam je dobro"

"Reći ću svakome u lice, ma koliko boljelo - oprostite što nam je dobro”, kazala je pjevačica, aludirajući na naziv albuma
204 pregleda 14 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2012. 06:52h

Rok bend “Shin-ei” sinoć je u bašti podgoričkog Irskog paba predstavio svoj album prvijenac “Oprostite što nam je dobro”.

Na scenu su, sa sat vremena kašnjenja prvo izašli članovi benda zaduženi za instrumente, a potom se prisutnima obratila pjevačica Andreja Rondović.

“Reći ću svakome u lice, ma koliko boljelo - oprostite što nam je dobro”, kazala je ona nakon izlaska na scenu, aludirajući na naziv albuma, a potom pred punom baštom zapjevala “pjesmu o nekim stvarima u životu” - “Ćuti, reži”.

U prepoznatljivom scenskom autfitu ovoga puta bila je samo pjevačica Andreja, koja je to prokomentarisala riječima kako je “upravo došla sa druge planete”.

Tokom dvočasovne svirke koja se sastojala iz dva bloka i kratke pauze, sastav je izveo numere sa svog albuma prvijenca, a publika je izvođenja pozdravljala aplauzom. Između ostalih, čule su se “Ludi rajd”, “Zadnji ples”, “Rocket Baby”, “San”, “Petar Pan”...

Za vrijeme nastupa prisutni su imali priliku da kupe album ovog sastava, koji je od sinoć u prodaji i putem oficijelnog sajta benda shin-ei.me.

Galerija

Bonus video: