Aleksandra Bučevac dobila spot kakav je željela

Numeru “Bježi” komponovao je azerbejdžanski autor Isa Melikov, tekst je napisao Danijel Stojadinović,
93 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2012. 14:15h

Crnogorska pjevačica Aleksandra Bučevac promovisala je sinoć u lokalu Grand spot za novi singl “Bježi”. Kako je i sama rekla, ovo je spot kakav je oduvijek željela da snimi,a u njega je uloženo mnogo rada i truda.

"Ovo je najveći projekat koji sam radila do sada. Samo pripreme za snimanje trajale su dva mjeseca", ispričala je Bučevac.

Numeru “Bježi” komponovao je azerbejdžanski autor Isa Melikov, tekst je napisao Danijel Stojadinović, dok je režiju spota zajedno sa Aleksandrom uradio Dario Janković.

"Svako ko radi sa mnom, zna da to nije jednostavan posao. Maksimalno sam bila uključena u sve, konstantno se dogovarala sa Darijom koji je izašao u susret svim mojim željama.

Spot je sniman na više lokacija i to u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a snimanje je trajalo skoro četiri dana", pohvalila se Aleksandra dodajući da će publika u spotu imati prilike “svašta da vidi”.

"Prvi put je korišćen i helikopter kamera jer pojedini kadrovi nijesu mogli da se usnime drugačije", tvrdi ona.

Iako ističe da su se tokom snimanja odlično proveli, priznala je da im je bilo i naporno jer nijesu imali puno vremena da spavaju.

"Ne samo ja već i ekipa koja je bila na snimanju je sad, mogu da kažem, spremna na sve", zaključila je Bučevac.

Na kraju, Aleksandra je od svoje ekipe sa snimanja dobila tortu zbog čega je bila uzbuđena i priznala da joj se i “ruke tresu”, a nakon što je na video bimu koji je bio postavljen u bašti lokala pušten spot, konstatovala je da se trud isplatio.

Promociji Aleksandrine nove pjesme prisustvovale su i brojni muzičari među kojima su i Božo Bulatović, Eva Papović, Stefan Filipović, Kaja Milačić, Bane Nedović, kao i manekenka Nina Stanišić.

Galerija

Bonus video: