Povratak: Mićo Vujović, Sunčane skale i pjesma na engleskom

Ex-YU tržište mi je sada manje zanimljivo, želja mi je da svoju muziku predstavim dalje u čemu će mi pomoći i Gerits
617 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2012. 08:12h

Nekadašnji pjevač grupe "Katapult", crnogorski kantautor Mićo Vujović, nakon pauze od nekoliko godina riješio je da se vrati na muzičku scenu. Naime, on je za svoj povratak izabrao takmičarsko veče "Pjesmu ljeta" na ovogodišnjem festivalu Sunčane skale.

"Posljednju numeru objavio sam 2008. na Pjesmi Mediterana, a album prije deset godina. U jednom trenutku dosadilo mi je da budem u tom svijetu, jer nijesam mogao da se preselim u Beograd, a odavde je bilo veoma teško raditi", priča za Vijesti Vujović koji je odlučio da se u svom povratku na scenu predstavi u potpuno drugačijem svjetlu. Naime, on će numeru "Leave her Alone" koju izvodi sa svojim kolegom Vimom Geritsom otpjevati na engleskom jeziku.

Svi koji su do sada čuli pjesmu, imali su samo riječi hvale za nju, tako da nam je u planu da je prodamo možda nekoj svjetskoj zvijezdi

"Nijesam imao u planu nijedan festival, međutim, kako smo pjesmu završili dan-dva nakon završetka konkursa Skala, odlučili smo da je predamo. Nije dugo prošlo, javili su nam se organizatori i rekli da smo prošli", otkriva Vujović.

Za numeru "Leave her Alone" Mićo je pisao muziku, a koautor je teksta sa Geritsom i aranžmana sa Zoranom Ćulafićem, pjevačem grupe "Montenegrosingersi".

Iako je pobjeđivao na festivalima, Mićo od ovogodišnjeg nastupa nema puno očekivanja.

"Prioritet nam je da se pjesma zavrti i da stigne do nekih pravih adresa u regionu, ali i šire, za šta će biti zadužen Gerits. Svi koji su do sada čuli pjesmu, imali su samo riječi hvale za nju, tako da nam je u planu da je prodamo možda nekoj svjetskoj zvijezdi", zaključuje Vujović.

Galerija

Bonus video: