Veliko pivo za veliki festival - Nikšićko sa oznakom Lake Fest

Festival ove godine ide korak dalje, može očekivati da postane tradicionalan
1 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2012. 14:31h

Nikšićko pivo Pinta sa oznakom Lake fest, promovisano je na konferenciji za medije u podgoričkom lokalu "Montenegro caffe pub". Ono se, saopšteno je, već može naći u prodaji.

Ono je dio "Nikšićko rocks" platforme, a ljubiteljima piva ponudiće limenku zapremine 568 ml, koja će se prodavati po cijeni standardne limenke od pola litra, što znači da će potrošači dobiti 13,6% piva gratis.

Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u pivari "Trebjesa", kazala je da joj je da drago što nastavljaju saradnju sa Lake festom, nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg izdanja. Ona je najavila i da će u sklopu festivala biti sprovedena kampanja "Kad pijem, ne vozim" čiji je cilj da podsjeti na rizike vožnje u alkoholisanom stanju.

"Zato je Pivara "Trebjesa" u saradnji sa Maestro taksijem (telefon 19500) iz Nikšića obezbjedila 50% popusta na sve vožnje od Nikšića do Krupca i nazad. Popust će važiti tokom festivalskih dana u periodu od 16 do 4 sata", saopštila je Milićeva i dodala da veliki brend kao što je "Nikšićko pivo" može da stane samo uz velike festivale.

Danko Jokanović u ime organizatora Lake festa je predočio satnicu, po kojoj će manifestaciju na Krupcu otvoriti Marble, a zatvoriti legendarni Marki Ramoun sa bendom Blitzkrieg. On je kazao da festival ove godine ide korak dalje, te da se može očekivati da postane tradicionalan. Takođe je saopštio da će pojedinosti o prevozu iz drugih gradova na Lake fest biti saopštene narednih dana.

Ulaznice za tri dana Lake festa, koji će se održati na Krupcu od 20. do 22. jula, koštaće 25 eura, dok će dnevne ulaznice moći da se kupe po cijeni od 10 eura. Na festivalu će nastupiti Darko Rundek, Damir Urban, Beogradski sindikat, Edo Maajka, Atomsko sklonište, Block Out, Bjesovi, Električni orgazam i mnogi drugi.

Bonus video: