MC Rhino: Neregularni hip hop

Uz saradnju sa Labijom sa kojom će nastupiti na Asfaltiranju i klapom Who See, Rhino radi još na tri projekta
100 pregleda 0 komentar(a)
Asfaltiranje, Foto: Luka Bošković
Asfaltiranje, Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 15.06.2012. 14:27h

Producent i MC Igor Burzanović poznatiji kao Rhino nastupiće i na ovogodišnjem Asfaltiranju. Za njega je na terasi KIC-a ostavljen termin drugog dana, kada će scenu dijeliti sa hip hoperkom Labijom.

Nakon njega publika će imati priliku da čuje Who See klapu koja je posljednjih mjeseci zahvaljujući albumu "Krš i drača" i pjesmi "Reggeaton Montenegro" koju izvodi upravo sa Rhinom postigla veliki uspjeh.

Rhino za Vijesti kaže da je vjerovao u taj projekat i nadao se da će publika prepoznati kvalitet.

"Negdje se jesam nadao uspjehu. Ne baš da šest-sedam nedjelja budemo prvi na MTV top listi, ali sam svakako vjerovao u to da makar možemo biti tri sedmice na vrhu", priča on.

Rhino nije samo kao hip hoper gostovao na toj numeri, on je autor bitova i producent kompletnog albuma klape Who See koji je nedavno objavljen pod nazivom “Krš i drača”.

Rhino nije samo kao hip hoper gostovao na toj numeri, on je autor bitova i producent kompletnog albuma klape Who See

Na pitanje, da li mu je žao što neku od kompozicija sa albuma nije ostavio za sebe, odgovara:

"Nije, naravno. Mi smo to radili godinama kao ekipa. Ima još stvari koje će publika tek čuti, a izvodiće ne samo oni, već i drugi izvođači. U posljednje vrijeme imam dosta posla. Radim konstantno na projektima koje će publika tek čuti", otkriva Rhino.

Uz saradnju sa Labijom sa kojom će nastupiti na Asfaltiranju i klapom Who See, Rhino radi još na tri projekta.

"U planu je da radim i novi album MC Marka. Standarno imam posla oko pjesama za Labiju i Who See, a takođe radiću i sa Marijom Božović. Pripremam bitove i za sebe", objašnjava Rhino, koji je zbog kratkog razgovora za Vijesti morao da napusti studio u kojem radi na projektima koje je nabrojao.

Od njega smo saznali i kakav će album sprema za sebe i koliko će biti sličan onome što radi za druge izvođače.

"Osnova će biti slična. To je moj rad i ne može da se razlikuje puno. Međutim, bitovi su na neki način bliži mom izražaju"

"Osnova će biti slična. To je moj rad i ne može da se razlikuje puno. Međutim, bitovi su na neki način bliži mom izražaju. Prilično je to nesvakidašnji i neregularan hip hop", opisao je svoje buduće pjesme Rhino.

A o tome koliko će nesvakidašnji biti i tekstovi kaže:

"Pričamo priču naših ličniih života. S obzirom na to da su oni poprilično isprepletani, mislim da će neke teme biti slične".

Za kraj, crnogorskog producenta i MC-a pitali smo šta više voli da radi za druge ili repuje.

"Kako kad, stvarno je tako", kratko je odgovorio Rhino.

Karte za manifestaciju Asfaltiranje biće puštene u prodaju danas i to po cijeni od pet eura za noć.

Bonus video: