Tiga otvara Refresh, dolaze Varela, Marko Bejli, Stiv Forest i Nikola Fazano

Ulaznice za najveći hepening posvećen elektronskoj muzici u Crnoj Gori naći će se u pretprodaji od 15. juna, a cijena paketa za tri dana iznosiće 19 eura
91 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2012. 22:58h

I ovogodišnje, šesto izdanje Refresh festivala, najveće manifestacije posvećene elektronskoj muzici u Crnoj Gori, održaće se u kotorskoj diskoteci Maksimus od 9. do 11. avgusta, a publika će imati priliku da uživa u setovima svjetski poznatih DJ-eva i producenata kao što su Tiga, Kristijan Varela, Marko Bejli, Nikola Fazano i Stiv Forest, saopštili su organizatori.

Legenda elektro-pop/house zvuka, čuveni Tiga otvoriće ovogodišnju epizodu festivala. U pitanju je čovjek koji je popularnost stekao najviše zahvaljujući remiksima rađenim za Scissor Sisters, Feliksa da Hausketa, LCD Soundsystem i Boys Noize, ali ne treba potcjenjivati i njegova dva albuma, od kojih je posljednji "Ciao!" objavljen 2009.

Druge noći glavna atrakcija biće "back2back" nastupi Kristijana Varele, koji je nekoliko puta zaredom ponio titulu najboljeg svjetskog techno DJ-a, i majstora tech house muzike Marko Bejli.

Kristijan Varela

Čast da zatvore ovogodišnji Refresh festival pripašće italijanskom dvojcu Nikoli Fazanu i Stivu Forestu. Oni su se nakon pet godina samostalnog rada udružili na jedinstvenom konceptu muzičkog seta "track 2 track". Iza njih je mnogostruko nagrađivana ploča "Pitbull - I Know U Want Me", koja je prodata u pet miliona kopija.

Ulaznice za najveći hepening posvećen elektronskoj muzici u Crnoj Gori naći će se u pretprodaji od 15. juna, a cijena paketa za tri dana iznosiće 19 eura. Ova akcija trajaće do 1. jula kada će se cijena ulaznice povećati na 25 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura i biće moguće kupiti ih samo tokom trajanja festivala na ulazu.

Marko Bejli

Ovogodišnji novitet je promo akcija prodaje karata namijenjena studentima i srednjoškolcima koja će trajati do 1. jula, a u okviru koje će oni koji se odluče za kupovinu trodnevnog kompleta ulaznica dobiti još jedan paket ulaznica gratis.

Ulaznice će moći da se kupe u Podgorici u "Super Maxiju" (info pult Delta City), u Baru u pabu "Living room" i u Kotoru u kafe baru "As".

Stiv Forest i Nikola Fazano

Refresh festival je tokom prethodnih pet godina ugostio mnoga svjetski poznata DJ imena kao što su Stiv Anđelo, Nik Voren, Karl Kreg, Dejv Klark, Ernan Katanjo, Daren Emerson i mnogi drugi.

Konkurs za promotere

Refresh je i ove godine raspisao konkurs za mlade između 18 i 24 godine koji žele da rade kao promoteri, promoterke i PR lica za promociju festivala u Podgorici i gradovima primorja. Saopšteno je da će konkurs trajati cijele godine, a selekcija kandidata biće vršena u nekoliko krugova, od kojih se prvi zatvara 1. jula.

Potrebno je da kandidati govore engleski jezik, da su društveni, pozitivni, da poznaju i prate Refresh festival i muzičku scenu, a dodatno će se vrednovati vještina komunikacije i poznavanje Interneta, kao i rada na računaru uopšte. Formular za prijavu na konkurs moguće je preuzeti na adresi refreshfestival.com.

Galerija

Bonus video: