Jelena Rozga ne može da odluči između dva muškarca

Jelena se nada da će i ova numera biti slušana koliko i “Bižuterija” i “Razmažena”, a nakon što je publika zavoli, snimiće i spot
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.06.2012. 10:28h

Nekadašnja pjevačica grupe “Magazin” Jelena Rozga u ljetnjim danima odlučila je da svoje fanove počasti novom pjesmom. Riječ je o numeri “Solo igračica” koju je radila provjerena ekipa sa kojom sarađuje od početka karijere, a čine je Vjekoslava i Tonči Huljić.

Na pitanje da li je naziv “Solo igračica” inspirisan periodom prije nego što je uplovila u muzičke vode kao pjevačica grupe “Magazin” dok je još bila aktivna balerina, popularna Splićanka je negativno odgovorila.

"Nema veze sa tim periodom. Prvo sam pjevala 'Bižuteriju' gdje sam bila 'odbačena', zatim sam se 'razmazila' (hit 'Razmažena'), a ovo je priča o jakoj ženi koja ne može da se odluči između dva muškarca i zbog toga želi da ipak bude sama", priča o svom novom hitu Rozga.

Više oblika života

Jelena tvrdi da je to njena najbolja pjesma do sada, a sa “Solo igračicom” nastupiće na “Splitskom festivalu”.

"Svi imamo nekih trenutaka kad nam ne ide, i onda kad je sve prekrasno"

U prvim stihovima, Jelena kaže da život ima više oblika, “nekom raj, nekom kraj, nekom crna hronika”, a na pitanje kakav je njen odgovara:

"Nije uvijek sve idealno. Svi imamo nekih trenutaka kad nam ne ide, i onda kad je sve prekrasno. Ovaj tekst je životni i u njemu ima dosta istine", priča ona.

Jelena se nada da će i ova numera biti slušana koliko i “Bižuterija” i “Razmažena”, a nakon što je publika zavoli, snimiće i spot.

"On će biti tek realizovan krajem avgusta jer tokom ljeta imam dosta posla", zaključila je ona.

Galerija

Bonus video: