Exit ponovo među najboljim festivalima na svijetu po izboru CNN-a

Navodi se i da dolazak svjetskih muzičkih zvijezda predstavljaju pravi razlog da se savršeni ljetnji odmor provede baš u Novom Sadu
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2012. 09:44h

CNN je svrstao Novi Sad i "Egzit" među 50 najboljih ljetnjih destinacija na svijetu u svom članku u kome predlaže najzanimljivija mjesta i festivale koje treba posjetiti u julu.

“Tokom četiri dana "Egzit" festivala, metal, hardkor, pank, elektro, rege, indi i vorld mjuzik fanovi uživaju i plešu zajedno na živopisnoj tvrđavi, sa koje se pruža nevjerovatan pogled na drugi najveći grad u Srbiji, Novi Sad”, ističe se u tekstu koji je objavljen 4. juna.

Navodi se i da dolazak svjetskih muzičkih zvijezda poput "Duran Duran", "Skindred", Plan B, "The Toy Dolls", "Guns N' Roses" i "New Order", kao i uzbudljiva istorija festivala, predstavljaju pravi razlog da se savršeni ljetnji odmor provede baš u Novom Sadu.

“Blic” podsjeća da je ovo treći put da CNN ubraja "Egzit" u najbolje svjetske festivale.

Prvi put je muzičku manifestaciju na Petrovaradinskoj tvrđavi proglasio jednim od 12 najboljih festivala na svijetu 2009. godine, nakon čega je internacionalno izdanje CNN-a, "World Fiesta", prošle godine uvrstio "Egzit" među devet najboljih festivala na svijetu.

Predstojeći "Egzit" festival biće održan od 12 do 15. jula.

Bonus video: