U planu hologram Elvisa Prislija

Elvis Prisli je umro 1977. ali je i danas jedna od najpopularijih figura u svijetu muzike. Prvi studijski album objavio je 1954. i od tada je u svijetu prodao više od milijardu albuma
0 komentar(a)
Elvis Prisli, Foto: Metro
Elvis Prisli, Foto: Metro
Ažurirano: 07.06.2012. 08:57h

Po uzoru na repera Tupaka Šakura čiji je hologram zabavio posjetioce posljednjeg festivala Koačela u Kaliforniji, Elvis Prisli "vratiće se iz mrtvih" u - virtuelnoj formi, zahvaljujući jednoj američkoj kompaniji za specijalne efekte.

Kompanija "Didžital domejn midija grup" (Digital Domain Media Group-DDMG) koja je napravila hologram Tupaka Šakura, biće zadužena za "ponovno rođenje" kralja rokenrola, prenose svjetske agencije.

U saradnji sa kompanijom "CORE midija grup", DDMG će napraviti "seriju virtuelnih slika Elvisa Prislija za razne projekte iz sfere zabave - spektakle, filmove i televizijske produkcije i multi platforme širom svijeta", kažu dvije kompanije u saopštenju.

Pojava Tupaka Šakura kao holograma oduševila je posjetioce festivala Koačela i eksperte koji su odmah iznijeli da očekuju da će i druge pokojne zvijezde videti u tom obliku.

Elvis Prisli je umro 1977. ali je i danas jedna od najpopularijih figura u svijetu muzike. Prvi studijski album objavio je 1954. i od tada je u svijetu prodao više od milijardu albuma.

Kompanija DDMG iz Floride radila je specijalne efekte za više od 90 filmova, uključujući "Titanik", "Transformerse" i "Tron".

Još nije poznato kada će biti predstavljen Elvisov hologram.

Bonus video: