Adrian Ljuljđuraj osvojio nagradu u Tirani

Nagrada za najboljeg pjevača još mu je draža, jer je upravo za njega glasala i ovogodišnja predstavnica Albanije na Eurosongu Rona Nošljiju, koja je bila u žiriju.
152 pregleda 0 komentar(a)
adri_1, Foto: PRIVATNA ARHIVA
adri_1, Foto: PRIVATNA ARHIVA
Ažurirano: 05.06.2012. 10:12h

Crnogorski pjevač Adrian Ljuljđuraj na Top festu, koji je održan u Tirani, osvojio je nagradu za najboljeg pjevača.

- Sve je bilo savršeno, zaista nemam riječi. Bio sam nominovan u dvije kategorije, za najboljeg pjevača i za najboljeg alternativnog rok izvođača. Toj drugoj nagradi sam se od početka takmičenja nadao, ali ova mi je posebno draga jer je to najbolje priznanje za pjevača - priča svoje utiske za Vijesti Ljuljđuraj.

Nagrada za najboljeg pjevača još mu je draža, jer je upravo za njega glasala i ovogodišnja predstavnica Albanije na Eurosongu Rona Nošljiju, koja je bila u žiriju.

- Ova nagrada daće mi još veću volju da nastavim da radim i stvaram - obećava ovaj Ulcinjanin i kaže da nije razočaran što nije osvojio priznanje “The Best Alternativ rok”.

- To je pripalo djevojci iz Prištine koja se prvi put ove godine pojavila na Top festu. Njena pjesma nije na početku takmičenja bila rok, međutim, u živom izvođenju za finale je prearanžirana, tako da je zasluženo dobila nagradu - priča Adrian, koji je na takmičenju u Tirani imao i podršku svoje porodice.

- Svi su došli da me podrže. Za razliku od njih nijesam imao tremu, tako da mi kompletno takmičenje i glasanje nije toliko teško palo. Svojoj porodici i dugujem veliku zahvalnost, zahvaljujući njima sam i stigao dovde - priča Ljuljđuraj.

Od njega smo saznali i da je pjevao jednu od najzahtjevnijih pjesama na festivalu.

- Dugo smo na probama vježbali. Znao sam po nekoliko puta zaredom da otpjevam pjesmu, a ostali takmičari su mi prilazili da me pitaju jesam li umoran. Međutim, zahvaljujući svakodnevnim svirkama od po tri sata što po crnogorskim, što po albanskim lokalima, bio sam i više nego spreman - pohvalio se on.

O ovogodišnjoj pobjednici Elhaidi Dani imao je samo riječi hvale.

- Od starta sam znao da će pobijediti, jer je imala odličnu pjesmu, a i odlično pjeva, tako da je nagrada otišla u prave ruke. Čak sam se i nakon festivala slikao sa njom - kaže Ljuljđuraj koji će, kako kaže, naredni period dok se radi tekst na engleskom za pjesmu “Evuloj” iskoristiti za odmor i sređivanje utisaka sa festivala, a onda ga čeka i rad u studiju.

M.V.

Bonus video: