Demodemolls: "Popijte dva piva, zvučaćemo bolje"

Nakon repertoara od 21 pjesme, publika je izrazila želju da čuje sve ponovo, ali su ponovljene samo “Hodam” “Jedan moj drug” “Aktivista DPS-a” i “Podrum”.
1 komentar(a)
BOBO_2, Foto: B.PEJOVIĆ
BOBO_2, Foto: B.PEJOVIĆ
Ažurirano: 05.06.2012. 10:12h

Podgorica - Promocija novog albuma sastava “Demodemolls”, obilježena je svirkom u Montenegro pabu. Publika je imala priliku da odsluša devet numera sa albuma “Pigs’ Enemies”, ali i ostale pjesme ovog alternativnog benda.

“Zadovoljan sam svirkom, mada bih više volio da nismo imali tu oficijalnu obavezu promocije albuma. To nas je nekako udaljilo od publike. Osim toga utisci su fantastični, bilo je sjajno”, kazao je Boban Pejović, frontmen ovog alternativnog sastava.

Karakteristična opuštena i iskrena konverzacija između članova “Demodemollsa” i publike ni ovoga puta nije izostala, pa je Pejović u pauzama između pjesama šaljivo poručio:

“Popijte dva piva, zvučaćemo bolje!”.

Nakon repertoara od 21 pjesme, publika je izrazila želju da čuje sve ponovo, ali su ponovljene samo “Hodam” “Jedan moj drug” “Aktivista DPS-a” i “Podrum”. Tokom bisa, “Demodemollsu” su se za mikrofonom pridružile i kolege iz bendova “Qtera” i “Zoon politikon”.

“Mislim da su naši tekstovi prijemčivi i ulaze u uvo, a pored toga ljudi ih razumiju, tako da publika voli da zapjeva poslije dva piva. Na bini nam se pridružio Ilija Gajević iz 'Zoon politikona', sa kojim smo to dogovorili ranije, dok je Braco Subotić iz Qtere spontano zapjevao, tražeći da improvizujemo”, ispričao je nakon promocije Pejović.

Najavljena projekcija novog spota za pjesmu “Šta preostaje?” je izostala zbog tehničkih problema, ali svi zainteresovani video zapis mogu pogledati na portalu “Vijesti”.

Album “Pigs’ Enemies” može se besplatno “skinuti” sa sajta mulj.net.

Bonus video: