DNK Zona ima novu pjesmu

Već dan nakon promocije naći će se na svim radio stanicama - obećao je frontmen Đorđe Maraš.
98 pregleda 1 komentar(a)
dnk zona_1, Foto: PRIVATNA ARHIVA
dnk zona_1, Foto: PRIVATNA ARHIVA
Ažurirano: 05.06.2012. 10:12h

Grupa “DNK zona” snimila je novi singl pod nazivom “Lice anđela”, koji će biti promovisan 10. juna na reviji Dejana Miloševića.

- Već dan nakon promocije naći će se na svim radio stanicama - obećao je frontmen “DNK zone” Đorđe Maraš. On je ujedno ovoga puta potpisan kao autor muzike i teksta, a bio je zadužen i za produkciju, dok je aranžman radio Balša Božović. Pjesma je snimana u studiju “Baroko”, prateće vokale pjevali su Nina Žižić, Danijel Alibabić s kojim je “DNK zona” promovisala duet prošlog ljeta, i Saša Barjaktarović, dok je operske dionice pjevala Zorana Latković.

- Pjesma je potpuno drugačija od onoga što smo do sada radili. Dok je nastajala bila je u rnb fazonu, međutim, kako je vrijeme odmicalo, a posebno tokom snimanja dodavali smo djelove iz klasične muzike, zato se Zorana sa svojom operskom dionicom potpuno uklopila. Ova pjesma je potpuno odstupanje do našeg dosadašnjeg rada, a za zaliku od prethodnih čak nema reperskih dionica - priča Maraš.

Njegov bend kaže još nema određen pravac, tako da im je prijalo da eksperimentišu.

- Ovoga puta smo samo pjevali. To ne znači da smo odustali od repovanja i da već sljedećom numerom nećemo opet iznenaditi publiku - dodaje Maraš.

Odmah nakon njene promocije i emitovanja na radiju, momci iz “DNK zone” snimiće i spot za “Lice anđela”.

- Spot će se snimati u Banjaluci, a radiće ga njihov poznati fotograf David Kapone. Sa njim ćemo sarađivati zahvaljujući agenciji Dani Models i Danki Uljarević-Baljević koja nam je sve to organizovala - otkriva Maraš.

Bonus video: