Oduševila Beograđane: 7.000 ljudi pjevalo sa Zaz

Zaz je u pauzi između svojih numera otpjevala "I am so excited" i izmamila gromoglasan aplauz
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2012. 07:50h

Francuska pjevačica Izabel Žefroa, poznatija kao Zaz, održala je večeras koncert u Beogradskoj areni pred oko 7.000 posjetilaca.Energična i harizmatična pjevačica, nakon prošlogodišnjeg nastupa u Novom Sadu, oduševila je i Beograđane.Zanimljivo je da je u publici bilo mnogo djece, iako je popularna Francuskinja izašla na scenu tek u 22.30 časova, nakon nastupa grupe "Nouvelle Vague" Koncert je počela hitom "Les passants", a posjetioci su je dočekali vriscima i aplauzom.Atraktivna Zaz na sceni se pojavila u kratkoj crnoj haljini i sa jednom naradžastom, a drugom žutom cipelom, i u gotovo jednom dahu, sve vrijeme skačući po sceni, otpjevala pjesme "Eblouie pur la nuit", "I’aime a nouveaue", "La fee", "Le long de la route", "Port Coton", povremeno svirajući i usnu harmoniku.Zaz ne govori engleski, pa se potrudila da nauči nekoliko rečenica srpskog kako bi je publika razumjela. "Dobro veče… Skačite… Igrajte… Da vas čujem…", uzvikivala je Zaz na solidnom srpskom jeziku.

"Da bismo voljeli druge, moramo voljeti sebe, a to je najljepši poklon koji možete dobiti", najavila je pjesmu "I’aime a nouveaue", takođe na srpskom jeziku.

Zaz je u pauzi između svojih numera otpjevala "I am so excited" i izmamila gromoglasan aplauz, a uz njenu najpoznatiju pjesmu "Je veux" zaigrali su i oni koji su do tada mirno sjedeli na svojim mjestima. Prije Zaz nastupila je francuska grupa "Nouvelle Vague" i izvela melodije "Dance with me", "Love will tear us apart", "This is not love song", "Just can’t get enough" i druge.

"Nouvelle Vague" su nakon loše organizacije njihovog prethodnog koncerta, u aprilu u beogradskoj hali "Beko", rado prihvatili da budu specijalni gosti na koncertu Zaz, koji je, inače, zbog najavljivanja kiše, sa Kalemegdana premješten u Beogradsku arenu.

Bonus video: