Hakeri srušili muzički portal "Mulj"

"Šta da vam kažem, to su gluposti koje nemaju nikakve veze sa ovim što mi radimo", izjavio je urednik Mulja, Dragan Lučić
105 pregleda 4 komentar(a)
portal Mulj, Foto: Mulj.net
portal Mulj, Foto: Mulj.net
Ažurirano: 29.05.2012. 09:45h

Crnogorski portal Mulj (mulj.net), koji se bavi pop kulturom u domaćim i svjetskim okvirima, oborila jejuče albanska hakerska grupa "ubrbanr00ts Loading".

Na ovoj web adresi je stajala njihova poruka ispisana na lošem engleskom "Jeb*š Rusiju, Srbiju, Grčku, Ukrajinu. Žao nam je, ali Kosovo je republika".

Hakeri su ovim putem takođe zahvalili svima onima koji su priznali nezavisnost Kosova, a uz njihovo saopštenje postavljene su zastave Kosova i Albanije.

Prethodnih godina mnogi sajtovi u Crnoj Gori i regionu napadnuti su od strane albanskih hakera

"Šta da vam kažem, to su gluposti koje nemaju nikakve veze sa ovim što mi radimo", izjavio je za "Vijesti" urednik Mulja, Dragan Lučić.

Prethodnih godina mnogi sajtovi u Crnoj Gori i regionu napadnuti su od strane albanskih hakera sa istom namjerom, između ostalog i web prezentacije AMSCG, srpske Liberalne demokratske partije, Niške televizije, Novaka Đokovića, Zavoda za udžbenike Republike Srpske i Facebook stranice posvećene Exit festivalu.

Mulj je kasno sinoć vraćen u funkciju i danas će na ovom portalu u 16 časova biti objavljen prvi album crnogorske grupe Demodemols. Ovo izdanje će biti dostupno za besplatno preuzimanje.

Bonus video: