Crna Gora za učešće na Eurosongu potrošila između 100 i 150 hiljada

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus završio je na 15. mjestu prve polufinalne večeri sa 20 osvojenih poena
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2012. 08:12h

Učešće na Eurosongu Crnu Goru je koštalo između 100 i 150 hiljada eura, kazao je “Vijestima” Sabrija Vulić, PR crnogorske delegacije na ovom takmičenju. U ovu cifru ulaze ukupni troškovi, zajedno sa putovanjem i ekranizacijom spota za “Euro neuro”, a Vulić je istakao da je Crna Gora za evrovizijsku kampanju potrošila najmanje novca od svih zemalja učesnica.

Rambo Amadeus je u polufinalu Eurosonga dobio samo 20 poena >>>

Rambo: Proslavimo zajedno slavni poraz na Evroviziji! >>>

On nije mogao da precizira koliko je novca otišlo na spot za pjesmu “Euro neuro”, a koliko za ostale troškove, pa nas je uputio na Radeta Vojvodića, direktora Javnog servisa.

Vojvodić je prestao da se javlja na naše pozive prije više od mjesec dana, kada smo ga prvi put upitali za cijenu spota koji je uradila agencija MAPA. Tada nam je kazao da ga pozovemo dan kasnije, ali se više nije javljao na brojne pozive, niti odgovarao na SMS poruke.

Iz Crne Gore je, inače, u polufinalu Eurosonga najviše glasova dobila Albanija, a slijede San Marino, Grčka, Mađarska, Kipar, Rumunija, Moldavija, Švajcarska, Belgija i Finska.

Za mnoge vjerovatno nije iznenađenje što su Crnogorci u finalu prestižnog takmičenja održanog u Bakuu najviše glasova dali predstavniku Srbije Željku Joksimoviću, a zatim Albaniji, Makedoniji, Švedskoj, Bosni i Hercegovini, Azerbejdžanu, Rusiji, Moldaviji, Italiji i Litvaniji.

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus, koji je predstavljao Crnu Goru u Bakuu, završio je na 15. mjestu prve polufinalne večeri sa 20 osvojenih poena, od čega je 12 stiglo iz Albanije, a osam iz San Marina.

Galerija

Bonus video: