Babuške na infuziji, Šveđanka na bensedinima

Inače, švedska predstavnica svojevremeno je boravila u jednoj norveškoj klinici za bolesti zavisnosti, ali o detaljima nerado govori u javnosti
0 komentar(a)
Rusija babuške, Foto: Rojters
Rusija babuške, Foto: Rojters
Ažurirano: 26.05.2012. 18:26h

Favoriti ovogodišnjeg Eurosonga tema su broj jedan u Azerbejdžanu, ali i među brojnim novinarskim ekipama koje prate ovogodišnji izbor za najbolju pjesmu u Evropi.

Kako prenose agencije, dvije od ukupno šest članica ruskog sastava ‘Buranovske babuške’ su primile infuziju, ali šef ruske delegacije tvrdi da nema mjesta za zabrinutost i da su babuške dobile vitaminski koktel.

S druge strane, Lorin, predstavnica Švedske, u intervjuu za nacionalnu televiziju Azerbejdžana izjavila je da pije ljekove za smirenje, jer jedino tako može da se koncentriše za nastup i bez treme izađe na evrovizijsku scenu.

Inače, švedska predstavnica svojevremeno je boravila u jednoj norveškoj klinici za bolesti zavisnosti, ali o detaljima nerado govori u javnosti.

Konzumacijom ljekova za smirenje „pohvalila” se i predstavnica Albanije Rona Nišliju, koja uzimanje sedativa pravda „tragedijom koja je nedavno zadesila njenu zemlju, zbog čega Albanci nijesu bili u prilici da prate prvo polufinalno veče”. Rona Nišliju je inače rođena u Kosovskoj Mitrovici 1986. godine.

Bonus video: