Pjesma "Feel Me" ulcinjskog producenta Milloka stigla do 23. mjesta Beatport liste

Za neupućene, u pitanju je najpoznatija online arhiva muzike putem koje svoje pjesme objavljuju gotovo svi producenti u svijetu
6 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2012. 11:26h

Ime ulcinjskog producenta Milloka ovih dana se nalazi na Beatportovoj top 100 listi deep house hitova. Remiks njegove pjesme "Feel me" koji je radio Mario Basanov stigao je do 23, dok je original "dobacio" do 37. mjesta na pomenutoj top listi.

Za neupućene, u pitanju je najpoznatija online arhiva muzike putem koje, prema riječima Ulcinjanina, svoje pjesme objavljuju gotovo svi producenti u svijetu - od Davida Gete do crnogorskih autora.

S obzirom da je ovo bilo prvo izdanje Mila Kekića, koji se krije iza pseudonima Millok, za poznatu izdavačku kuću Noir records, on kaže da je od početka vjerovao da će singl "Feel me" biti uspješan.

"Srećan sam bio kao malo dijete kada sam potpisao za njih i morao sam da čekam dva mjeseca na objavljivanje. Pjesma je objavljena prije otprilike dvadesetak dana i po komentarima koje sam dobio već prvog dana očekivao sam da se nađe u Top 100. Poslije četiri dana to se i desilo, na listi su se pojavili i original i remiks i počeli da se penju ka vrhu", prisjeća se Millok.

Već bio među 100

On kaže da mu je posebno bila želja da se singl "Feel me" nađe među prvih pedeset na deep house listi hitova, jer su mu se pjesme već pojavljivale među sto najboljih, ali nikada do sada u gornjoj polovini tabele.

"Ovo za jednog producenta znači dosta, jer nije mala stvar biti među prvih sto na sajtu preko kojeg objavljuje, ako se ne varam, oko četiri miliona producenata. Takođe, lijepo je vidjeti svoje ime među svim tim svjetskim zvijezdama, a i otvaraju se vrata za mnoge saradnje i ponude od strane raznih etiketa. Već su mi se javili ljudi iz Mađarske, Njemačke, Bugarske, Velike Britanije, Litvanije,...", objasnio je on.

Millok je naglasio da mu ovaj uspjeh na kraju najviše znači i zbog činjenice da je on tek početnik - nije prošlo ni dvije godine od kada je objavio prvi singl.

On je saopštio da uveliko radi na novim pjesmama, a i očekuje veliki broj, čak i inostranih, nastupa u predstojećem periodu, ali nije želio još uvijek da otkrije o čemu se radi dok ne dobije zvanične potvrde.

Bonus video: