Osam izvođača iz Crne Gore konkurisalo za nastup na Exit festivalu

Prošle godine se prijavilo više od 950 izvođača iz cijelog svijeta, a izabrani su nastupali na Exit Music Live bini, kao i na Fusion i Explosive stejdžu.
0 komentar(a)
Masturbeator, Foto: Facebook
Masturbeator, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.05.2012. 10:36h

Prijavljivanje na konkurs "Play @ Exit" je završeno, a iz Crne Gore će za nastup na novosadskom festivalu konkurisati osam izvođača - Vladana Vučinić, Goran S. Pejović, "Beatshifters", Millok, Vesco Lazović, "Baltazar", Masturbeator i Dejan Zeković D.B.Z.

Najveći broj prijava poslali su autori elektronske muzike, dok je s druge strane interesantno da u konkurenciji nema crnogorskih rock bendova, možda zbog toga što su prošlih godina Crnu Goru na Exitu predstavljali samo DJ-evi.

Tako su prošle godine od izvođača sa ovih prostora na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupili "2 beat or not 2 beat", Freaky Funk, P.S., AP i X-Twins.

Prema riječima organizatora, prošle godine se prijavilo više od 950 izvođača iz cijelog svijeta, a izabrani su nastupali na Exit Music Live bini, kao i na Fusion i Explosive stejdžu.

Popunjavanjem aplikacije za prijavu svaki izvođač je dobio svoju stranicu na sajtu exitmusic.tv. Publika može pomoći svojim favoritima da budu odabrani tako što će pronaći njihove prezentacije na pomenutoj web adresi i "lajkovati" ih.

Bonus video: