Catalpa NYC festival spojio Snoop Dogga i The Black Keys

Nastupaju i TV On The Radio, The Big Pink, AraabMuzik, City and Colour, Umphrey's McGee, Cold War Kids...
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.05.2012. 00:54h

U moru muzičkih fešti koje će ovog ljeta preplaviti Njujork posebno interesovanje izaziva Catalpa NYC muzički festival na Radnalovom ostrvu, gdje će 28. i 29. jula nastupiti bend The Black Keys i reper Snoop Dogg.

Organizatori su najavili da će Snoop Dogg na festivalu obnoviti svoj debitantski album „Doggystyle“ (1990), jedan od najvažnijih u istoriji hip hopa, a na nastupu će se pojaviti i neki od izvornih gostiju sa albuma .

The Black Keys su na apsolutnom vrhuncu karijere gdje su se učvrstili posljednjim albumom El Camino, tako da su najavljeni kao najveće zvijezde festivala koji ove godine počinje sa velikim ambicijama.

Organizatori su najavili Disco Silent Tent zabave, ali i svima dostupnu crkvu na naduvavanje, gdje će se zainteresovani moći lažno vjenčati kod „pimp sveštenika“. Ako neko stvarno odluči da se vjenča, organizatori su najavili da će i to biti riješeno.

Publika željna muzike će vidjeti TV On The Radio, The Big Pink, AraabMuzik, City and Colour, Umphrey's McGee, Cold War Kids i nekoliko desetina bendova koji obećavaju lud provod...

Bonus video: