Prljavo kazalište u junu izdaje novi album

Na njihov novi album “Možda dogodine” publika je čekala četiri godine, dok su naslovni singl izbacili još 2010
328 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2012. 08:41h

Hrvatski rok sastav “Prljavo kazalište” iskoristio je “hladni talas” da u Zagrebu snimi kadrove za spot za numeru “Ljubav je...” koja će se naći na albumu “Možda dogodine”. Ovo će biti treći najavni singl sa albuma koji će se u prodaji pojaviti 1. juna.

Na snimanju spota u studiju Omnibus vladala je vesela atmosfera, a zadatak za članove “Kazališta” bio je poprilično lagan. Svaki član benda snimio je svoj dio, dok su dan prije glumci odglumili svoj dio. Cijelu ideju spota složio je Davor Obranić sa kojim Prljavci prvi put sarađuju, a spot će biti objavljen isto kad i album.

"Treći singl “Ljubav je...” ima tu ljubavnu tematiku kojom je obojena većina pjesama sa albuma. Čini mi se da, što sam stariji, postajem sve sentimentalniji", kaže frontmen benda Jasenko Houra. Kako tvrdi, kad je krenuo sa radom na novom albumu imao je skroz drugu viziju.

"Počeo sam prvo rad na “Knjizi tajni”, a onda sam se zaigrao sa materijalom i novih 12 pjesama je ono što će biti na albumu “Možda dogodine”. Nazvan je po pjesmi sa kojom je sve počelo, ali kako je još puno numera ostalo zapisano, moguće je da će novi studijski album izaći već na proljeće iduće godine", kaže Houra.

Na njihov novi album “Možda dogodine” publika je čekala četiri godine, dok su naslovni singl izbacili još 2010.

Bonus video: