Novinari se otimaju o Ramba

Htio je da opipa puls Evrope, i da računa da će jedan promil, od oko 150 miliona onih koji će gledati Eurosong, svidjeti im se, to što on radi i da će glasati za njega
10 komentar(a)
Rambo Amadeus, Eurosong, Foto: Screenshot/youtube
Rambo Amadeus, Eurosong, Foto: Screenshot/youtube
Ažurirano: 18.05.2012. 12:41h

Rambo Amadeus u Bakuu najviše vremena provodi sa makedonskom predstavnicom Kaliopi. Trenutno je maksimalno koncentrisan na nastupe, a osim jučeranjeg manjeg peha sa vještačkom bradom tokom probe, nije imao drugih problema.

Portparol crnogorske delegacije na Eurosongu, Sabrija Vulić, kazao je za Portal Analitika su se jutros dogovarali oko toga kako da se prevaziđe problem sa lažnom bradom koji je Rambo imao na jučerašnjoj, drugoj probi.

Novinari u Bakuu se, kaže Vulić, otimaju o Ramba.

Rambo: Šta će biti uživo ne zna ni milicija >>>

"Na jednoj od pres konferencija novinare je zanimalo kako to da ni jedna od bivših jugoslovenskih republika nije u grupi sa Crnom Gorom. Rambo je kazao da je, kao i u jedrenju, dao šansu nekima da budu ispred njega. Htio je da opipa puls Evrope, i da računa da će jedan promil, od oko 150 miliona onih koji će gledati Eurosong, svidjeti im se, to što on radi i da će glasati za njega", naveo je Vulić.

Rambo je smješten u hotelu sa predstavnicima iz Kipra, Austrije, Makedonije i Bugarske. Crnogorski predstavnik na Eurosongu se najviše druži sa Makedoncima, najviše sa Kaliopi, sa kojom je Rambo još od prije dobar.

Bonus video: