Na Krupac stižu Jarboli i Hypnotized

Članovi grupe Hypnotized nedavno su se našli u centru pažnje javnosti nakon što su se navodno sukobili sa obezbjeđenjem crnogorskog premijera Igora Lukšića
2 komentar(a)
Ažurirano: 16.05.2012. 23:28h

Iz Lake festa stižu novi potvrđeni izvođači - u pitanju su beogradski rok sastavi Jarboli i Hypnotized.

Jarboli važe za jedan od najcjenjenijih bendova u underground okvirima srpske scene, sastav čiji su koncerti poznati po veoma energičnoj svirci.

U to je crnogorska publika imala prilike da se uvjeri krajem prošle godine, kada su Beograđani predvođeni Danijelom Kovačom i Borisom Mladenovićem nastupili u Podgorici, Kotoru i Nikšiću.

Jarboli postoje od 1991, iza sebe imaju četiri studijska izdanja od kojih je aktuelna prošlogodišnja "Zabava", album koji je naišao na pozitivne reakcije kritike i publike.

"Zabava" je dostupna za besplatno preuzimanje sa sajta Exitmusic.tv. Uz gitariste i pjevače Mladenovića i Kovača bend čine Nemanja Aćimović (bubnjevi), Sonja Lončar (klavijature) i Žolt Kovač (bas).

Publici će se predstaviti i beogradski bend Hypnotized, čiji je frontmen Ilija Šetka, predsjednik Odbora direktora Pivare “Trebjesa”. Grupa, koja je prvijenac "Big Natural" objavio početkom 2010, ima 20.000 lajkova na svojoj Facebook strani, a ove godine će, između ostalog, nastupati i na Prodigyevom festivalu Warriors Dance u Beogradu.

Članovi grupe Hypnotized nedavno su se našli u centru pažnje javnosti nakon što su se, prema navodima sajta pulsonline.rs verbalno sukobili sa obezbjeđenjem crnogorskog premijera Igora Lukšića na nedavno održanom koncertu Metallice u Beogradu. Naime, rokeri su u VIP loži skakali i pravili "šutke", nakon čega ih je Lukšićevo obezbjeđenje upozorilo na ponašanje.

Ovogodišnji Lake fest održaće se na jezeru Krupac od 20. do 22. jula, a uz dva beogradska benda učešće su prethodno potvrdili Marki Ramoun, Edo Maajka, Block Out, Atomsko sklonište, Bjesovi, Psihomodo pop, Damir Urban, Električni orgazam, Autogeni trening, Lude krawe, 16x8x23, Zoon politikon, Zaa i Demodemolls.

Bonus video: