Svi bi da pričaju sa Rambom

Svjetski Kilo Car je pored toga, što je održao konferenciju za novinare, dao intervju za eurosvision.tv, ali i mnoge druge televizije i novine
64 pregleda 9 komentar(a)
Rambo Amadeus, Eurosong, Foto: Eurovision.tv
Rambo Amadeus, Eurosong, Foto: Eurovision.tv
Ažurirano: 14.05.2012. 18:07h

Crnogorski predstavnik na Eurosongu, Rambo Amadeus u Bakuu izaziva veliku pažnju inostranih medija, kazao je za Vijesti PR crnogorske delegacije Sabrija Vulić.

Svjetski Kilo Car je pored toga, što je održao konferenciju za novinare, dao intervju za eurosvision.tv, ali i mnoge druge televizije i novine.

"Mislim da je interesovanje za Ramba Amadeusa mnogo veće nego za ostale takmičare, što možete vidjeti i na sajtu Youtube, na kojem je objavljen jučerašnji intervju. On je i danas razgovarao sa velikim brojem novinara koji dolaze u hotel da bi zakazali intervju. Interesovanje je baš veliko i iz mog iskustva neuobičajno, ali u pozitivnom smislu", kazao je za Vijesti PR crnogorske delegacije Sabrija Vulić.

Na pitanje da li je Svjetski Kilo Car razgovarao sa predstavnicima drugih zemalja i kakvi su njihovi komentari, on odgovara:

"Da budem iskren, nismo imali vremena da slušamo komentare ostalih izvođača. Svi smo se trudili da odradimo prvu probu najbolje što možemo, jer je bilo dosta tehničkih problema. Ukoliko pogledate snimak, vidjećete da to zvuči očajno kod svih izvođača i da je bilo dosta problema".

PR našeg predstavnika je istakao da nije bilo problema tokom puta i da se naš predstavnik bez problema privikao na vremensku razliku.

"Drvenog magarca nismo nosili. On je napravljen u Bakuu. Mi smo poslali nacrte putem Interneta, a njihova radionica ga je napravila fantastično", otkrio je Vulić

Bonus video: