Evrovizija: Rambo i drveno magare na prvoj probi

Na pitanje novinara koje je značenje trojanskog konja na sceni, crnogorski predstavnik je objasnio da je u pitanju trojanski magarac
162 pregleda 63 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2012. 10:56h

Crnogorski predstavnik na Evroviziji Rambo Amadeus prvi je “isprobao scenu” u Bakuu na kojoj će se održati ovogodišnja Evrovizija.

Prije nego je izašao na binu, Rambo je dao intervju za Eurosvision.tv, čije je novinare najviše zanimalo da li će “zvijezda iz spota” - magare biti sa njim na sceni tokom prvog polufinala Evrovizije.

“Da, biće na sceni”, potvrdio je Rambo.

Svjetski Mega Car je na scenu izašao opušteno obučen, svirao je električnu gitaru, uz pratnju svoje muzičke ekipe. I naravno, na sceni je bio i magarac – i to drveni sa točkovima!

"Zdravo. Hvala vam."

PR crnogorske delegacije na takmičenju Sabrija Vulić kazao je da je cilj pjesme i scenskog nastupa da promijene Evroviziju.

Vulić je na pres konferenciji izjavio da je srećan što je Crna Gora, nakon dvije godine pauze, opet na Evroviziji.

Tokom Vulićevog obraćanja medijima, Rambo Amadeus se krio ispod stola

Tokom Vulićevog obraćanja medijima, Rambo Amadeus se krio ispod stola, da bi nakon nekog vremena ustao i kazao:

“Zdravo. Hvala vam.”

Na pitanje novinara koje je značenje trojanskog konja na sceni, crnogorski predstavnik je objasnio da je u pitanju trojanski magarac, koji nije toliko bitan za istoriju, “ali da bi mu se trebala dati prilika”.

Novinara iz Poljske je zanimalo da li pjesma “Euro Neuro” ima političku poruku.

“Nije mi to bila namjera, “Euro neuro” je priča o običnom čovjeku. Svi smo pomalo neurotični zbog veliki promjena koje se dešavaju u svijetu. Post-industrijska informatička revolucija je u toku, i moramo sebi i drugima postaviti mnogo pitanja”, kazao je Rambo.

Prvo polufinale muzičkog takmičenja biće održano 22. maja, drugo 24, dok će finale biti upriličeno 26. maja.

Snimak sa probe možete pogledati OVDJE

Galerija

Bonus video: