BARE I KOLEGE

Majke sviraju u Kotoru, otkazali nastup na Lejk festu

Nastup u Kotoru biće prvo gostovanje Majki u Crnoj Gori i jedini njihov koncert kod nas ovog ljeta
53 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 24.02.2019. 04:11h

Majke, koje su, kako su Vijesti nedavno objavile, 20. jul zakazale nastupe i na nikšićkom Lake festu i u Kotoru, konačno su prelomile, pa će te večeri svirati u diskoteci Maximus.

Iako su iz Lake festa prvi izrazili interesovanje da ugoste popularni hrvatski sastav, u finalizaciji pregovora pretekli su ih Kotorani, kazao je Vijestima Igor Boltek, menadžer benda.

“Nakon uvida u našu dokumentaciju i telefonske listinge utvrdili smo da su nastup 20. jula prvi potvrdili ljudi iz Maximusa. Zato smo odlučili da nastupamo kod njih, a da otkažemo svirku na Lake festu”, objasnio je Boltek.

"Super se osjećam svaki put kada gostujemo negdje prvi put i ne mogu dočekati da publici u Crnoj Gori pokažem šta znam"

On je istakao da su organizatori nikšićkog festivala opravdano revoltirani ovakvim ishodom jer su on i njegovi saradnici ranije potvrdili gostovanje na obje lokacije.

“Naravno da smo zainteresovani za nastup na Lake festu, on ima prioritet i, kao što sam kazao i organizatorima, već sada smo spremni da potpišemo ugovor za sljedeću godinu”, naveo je Boltek.

Prvi nastup u Crnoj Gori

Nastup u Kotoru biće prvo gostovanje Majki u Crnoj Gori i jedini  njihov koncert kod nas ovog ljeta.

Bare je kazao da će na svom prvom nastupu u Crnoj Gori odsvirati presjek dosadašnje karijere

“Super se osjećam svaki put kada gostujemo negdje prvi put i ne mogu dočekati da publici u Crnoj Gori pokažem šta znam, ko sam i odakle dolazim”, rekao je ranije za Vijesti, Goran Bare, lider Majki.

Njegov bend prošlog vikenda je osvojio šest hrvatskih diskografskih nagrada Porin, za prošlogodišnji album “Teške boje”.

Bare je kazao da će na svom prvom nastupu u Crnoj Gori odsvirati presjek dosadašnje karijere.

“Mi na koncertima prašimo nekih 30 do 35 pjesama, znači dva i po sata materijala od prvog do posljednjeg albuma”, objasnio je on.

Galerija