Who See i SARS opjevali ljubav prema Adi Bojani

"Uspjeli smo da snimimo odličan materijal, zahvaljujući direktoru fotografije Mariji Stanković, koja ima debelo iskustvo sa fotografisanjem Ade", rekao je Đorđević
90 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2012. 21:50h

Beogradski sastav S.A.R.S. i reperi iz kotorske klape Who See, spojili su lijepo i korisno, pa su tokom prvomajskih praznika snimili spot na Adi Bojani. Kadrove koji su snimani na ušću tokom 30. i 1. maja publika će moći da pogleda za mjesec dana.

"Materijal se sada montira. Nadam se da će spot izaći za mjesec dana, odnosno tačno pred ljeto”, kazao je za "Vijesti" Boris Tasev, koji je u bendu S.A.R.S. zadužen za klavijature i harmoniku.

"Mi već godinama ljetujemo tamo, neki od nas i čitavu deceniju. Zbog toga smo željeli da jednu pjesmu posvetimo baš Adi Bojani”, ispričao je Tasev i otkrio da je cijeli spot snimljen “tačno na ušću, gdje je ona kafana”.

"Nisu nam bile potrebne druge lokacije, jer smo sve našli oko Bojane. Uspjeli smo da snimimo odličan materijal, zahvaljujući direktoru fotografije Mariji Stanković, koja ima debelo iskustvo sa fotografisanjem Ade i uz pomoć pozitivne energije cijele ekipe koja se zatekla tamo", dodatno je objasnio Mario Đorđević Noyz i dodao da je saradnju Who Seeja i S.A.R.S.-a pokrenula zajednička ljubav prema Adi Bojani.

"Sa momcima iz S.A.R.S.-a smo se upoznali baš na Adi. Oni su, kao i mi zaljubljeni u to mjesto, pa smo se dogovorili da napravimo stvar koja će o tome da priča“, rekao je Noyz po kojem su „komarci bili najzajebaniji od osam do 10 naveče, i ujutru“.

"U tom periodu se treba skloniti negdje od njih jer autan i spirala ne pomažu. Ove godine je bilo dosta padavina što pomaže komarcima da se roje pa ih ima dosta“, stručno je objasnio redovni posjetilac Ade Bojane, Noyz.

Na molbu da opiše radnju spota za pjesmu “Bojana”, Boris Tasev kratko odgovara:

“Idemo iz grada, selimo se na Adu Bojanu. 'Who See' je sa nama i pravimo žurku na plaži”.

Članovi benda S.A.R.S. su tokom boravka na Crnogorskom primorju nastupom obradovali fanove.

“Tridesetog uveče smo svirali na ušću. Utisci su odlični. Došlo je jako puno ljudi, zbog 1. maja. Ljeti, kada obično dolazim nisam vidio toliko ljudi. Baš je bilo dobro”, zaključio je Tasev.

Još na vrhu Domaćice

Spot “Reggaeton Montenegro” crnogorskog hip hop dvojca ove nedjelje je četvrti put na tronu MTV-jeve top liste Domaćića, a ukoliko bude imao podršku glasača, možda i naredne ostane na istom mjestu.

Who See se može podržati glasanjem na sajtovima regionalnog MTV-ja. Pored Domaćice hit singl Kotorana je osvojio i mnoge druge liste u regionu.

Tako je, između ostalog, dvije nedjelje bio prvoplasirani na zagrebačkom Radiju 808, dok je na top listi begradskog Radija B92 tu poziciju čuvao tri nedjelje. Pjesma ostvarila je značajne rezultate i na top listama “Jelen”, “Gruvanje” i Radija Studio B.

Galerija

Bonus video: