Bosanska grupa "Regina" najavljuje potpuno drugačije izdanje

"Ovo je brza pjesma, ali nije tipična ljubavna. Jedva čekam da vidim reakciju publike, a planirano je da početkom maja objavimo pjesmu i spot", dodao je on
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2012. 19:51h

Grupa “Regina” snimila je spot za numeru “Kad poludimo”, kojim će najaviti novi album. Osnivač grupe “Regina” Aleksandar Čović uz pomoć glumice Nine Janković dočarao je sve trenutke jedne velike ljubavi.

On je morao da odglumi čitav slijed strasne ljubavi koja prolazi kroz svađe i razmirice, potom vjenčanje i “medeni mjesec”, a na kraju rastanak. Da kraj njihove ljubavne priče ne bude tužan, potrudili su se ostali članovi grupe “Regina”, Davor Ebner, Denis Ćalić i Bojan Milićević, koji u posljednjim kadrovima uspijevaju da ih pomire.

Na pitanje, da li mu je gluma u spotu teško pala, za “Vijesti” kaže:

“Jeste bilo znatno teško, jer do sada smo snimali spotove gdje statiramo kao muzičari, dok je ovaj spot potpuno drugačiji od onoga što je publika navika od 'Regine'. Međutim, Nina je veliki profesionalac i zahvaljujući njoj ja sam svoj zadatak uspješno odradio“. Na pitanje, da li će i naslovna numera albuma, koji će se za nekih nedjelju dana pojaviti u prodaji, biti drugačija od onoga što publika očekuje od 'Regine', Čović nije želio da otkriva.

"Ovo je brza pjesma, ali nije tipična ljubavna. Jedva čekam da vidim reakciju publike, a planirano je da početkom maja objavimo pjesmu i spot", dodao je on.

Duet sa Tifom

Pored ovog, članovi sastava “Regina” iskoristili su priliku da snime i kadrove za spot numere “Na Balkanu”.

"Lakše nam je bilo da snimimo dva spota, kako bismo mogli napravili plan promocije aluma. Naime, nadamo se da će se montaža spota za numeru 'Kad poludimo' završiti do kraja sljedeće nedjelje, pa je onda u planu objavljivanje albuma, dok sa spotom 'Na Balkanu' nećemo žuriti. Naime, njega će publika imati priliku da vidi tek, vjerovatno, u junu", ispričao nam je on.

Novi album donijeće 10 pjesama, među kojima i prvi najavni singl, duet sa Tifom “Ptico mala”.

"Ta je pjesma odlično prošla kod publike. Takođe, među deset pjesama biće i numera 'Da te više ne volim' koju sam prošle godine snimio sa Mikijem Perićem, ali će na albumu biti u izvedbi 'Regine'. Publika je na naše nove pjesme čekala tri godine, ali prosto nije lako napisati deset kompozicija koje su jednako kvalitetne i koje se mogu naći na jednom projektu", objasnio je Čović.

Njihov album “Kad poludimo” objaviće izdavačka kuća City Records.

Bonus video: