X Twin - jedini DJ sa podrškom Ramba Amadeusa

Vučković kaže da mu je drago zbog lijepih riječi SVjetskog Kilo Cara sa kojim se zna od malih nogu
0 komentar(a)
xtwin_1, Foto: FACEBOOK
xtwin_1, Foto: FACEBOOK
Ažurirano: 29.04.2012. 19:51h

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus, predstavnik Crne Gore na ovogodišnjem izdanju Eurosonga koje će se održati u Azerbejdžanu, pohvalio je putem Facebooka svog sugrađanina Miloša Vučkovića, poznatijeg kao DJ X Twin.

Vučković kaže da mu je drago zbog lijepih riječi SKC-a sa kojim se zna od malih nogu, jer je njegov otac učio poznatog muzičara da jedri.

"On je, prije svega, prijatelj moje familije. Moj otac ga je učio da jedri, a sada ja učim njegovu djecu. Zna da se bavim muzikom, slušao je to što radim i svidjelo mu se, pa je to i bio povod za njegovu podršku putem Facebooka" objasnio je Vučković.

On je kazao da je malo vjerovatno da će mu Rambo uputiti poziv da se pridruži timu koji će ići na Eurosong, ali da postoji mogućnost da uskoro dođe do saradnje između dva muzičara na predstojećem album X Twina.

"Pripremam jedan lounge, a radim i na "Gusle groove" projektu u sklopu kojeg ću vratiti taj zanemareni instrument "na scenu". Nadam se saradnji sa Rambom, klapom Who See i Puraševićem na mom predstojećem albumu. Nije sto posto potvrđeno, ali je u planu" kazao je Novljanin.

U posljednjem periodu X Twin je objavio nekoliko singlova, kao i remikse za te singlove, za Los Angeles Records, a ovog ljeta očekuje da bude aktivan na mnogim dešavanjima vezanim za elektronsku muziku. Prije svega, kaže, nada se pozivima za nastup na Exitu i Refreshu.

Bonus video: