Publika želi hologram Reja Čarlsa

Iako ima status kralja rokenrola, Elvis Presli plasirao se tek na drugo mjesto, izjednačen sa pjevačem kantrija Džonijem Kešom
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2012. 12:41h

Kad se hologram pokojnoga repera Tupaka Šakura pojavio na sceni sa Snup Dogom na nedavnome festivalu Koačeli, publika je bila zadivljena činjenicom da se, makar putem moderne tehnologije, izvođač vratio iz mrtvih.

Na zahtjev Rojtersa agencija za istraživanje tržišta iz Los Anđelesa E-Poll Market Research koja za potrebe holivudskih velikih studija i televizijskih mreža ispituje mišljenje javnosti o slavnim ličnostima sastavila je popis pokojnih zvijezda koje su i dalje popularne i koje bi, poput Tupaka mogle da privuku publiku na koncert, makar i kao hologram.

Iako ima status kralja rokenrola, Elvis Presli plasirao se tek na drugo mjesto, izjednačen sa pjevačem kantrija Džonijem Kešom. Prvi je legenda soula Rej Čarls. Četvrti je Džon Lenon, a peti Frenk Sinatra.

Drugi kralj, ovaj put popa, Majkl Džekson nije ušao u prvih deset, a Tupak koji je izazvao senzaciju na Koačeli bio je tek 16.

Bonus video: