Goran Bare i Majke zakazali dvije svirke u istom terminu

Drama je počela prije nedjelju dana kada je prema saznanjima Vijesti zakazan nastup u Maximusu
123 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2012. 01:28h

Legendarni Goran Bare sa svojim Majkama trebalo bi da ove godine konačno posjeti Crnu Goru. Ipak, njegovo gostovanje prati neuobičajeni problem - za istu noć zakazao je dva koncerta u dva različita grada.

Menadžeri kotorske diskoteke Maximus i nikšićkog Lake festa prošle sedmice su Vijestima potvrdili da će ugostiti popularni hrvatski bend 20. jula. Do danas je ostalo nepoznato kojem će se kontroverzni Bare prikloniti carstvu.

Drama je počela prije nedjelju dana kada je prema saznanjima Vijesti zakazan nastup u Maximusu, što nam je tada potvrdio i menadžer Majki Igor Boltek, navodeći da će to biti i jedina Baretova svirka u Crnoj Gori ove godine.

U trci sam ovih dana oko Porina, imam svega par minuta za razgovor...

"U trci sam ovih dana oko Porina, imam svega par minuta za razgovor... Zaista ne znam šta da radim, mislim da je najrealnije da otkažemo oba koncerta, jer i jedni i drugi smatraju da su u pravu. Tražio sam od njih da mi daju par dana da razmislim i porazgovaram sa bendom da vidimo što ćemo, ali otkazivanje je najvjerovatniji ishod", kazao je Boltek, koji nam se prethodno nije javljao na telefon nekoliko dana.

Iz Lake festa je zvanično potvrđeno učešće Majki na toj manifestaciji. Sa druge strane, menadžer Maximusa Janko Racković kazao je Vijestima da trenutno ne može ništa sto posto potvrditi, ali da mu je menadžer hrvatskog benda Igor Boltek kazao da će Bare nastupiti u Kotoru, te da mu treba par dana dok otkaže nastup na nikšićkom festivalu.

Bare: Jedva čekam da pokažem šta znam

Frontmen Majki Goran Bare kazao da zna da će nastupiti u Crnoj Gori preko ljeta, ali ne zna u kojem gradu.

“Vidio sam negdje da ćemo svirati u Crnoj Gori, ali moraćete da pitate menadžera u kom gradu. Mislim da je neki na moru. U svakom slučaju, oduševljen sam, to je fantastična vijest”, otkrio je Bare.

“Super se osjećam svaki put kada gostujemo negdje prvi put i ne mogu dočekati da publici u Crnoj Gori pokažem šta znam, ko sam i odakle dolazim”, predočio je očekivanja poznati roker. On je saopštio da će odsvirati presjek dosadašnje karijere, iako će biti na turneji u sklopu koje će promovisati aktuelni album “Teške boje”. “Mi na koncertima prašimo nekih 30 do 35 pjesama, znači dva i po sata materijala od prvog do posljednjeg albuma”, kazao je Bare.

Super se osjećam svaki put kada gostujemo negdje prvi put i ne mogu dočekati da publici u Crnoj Gori pokažem šta znam.

“Iskreno, nisam očekivao takvu reakciju, jer je taj album snimljen spontano.Donijeli smo miksetu u kuću, opičili to na je`n-dva-tri i snimili, ja sam poslije isproducirao to i veoma sam zadovoljan finalnim produktom”, objašnjava Bare.

Kada su u pitanju nominacije za Porin, Bare kaže da bi lagao ako bi rekao da nije lijepo dobiti nagradu, ali da nije lud za tim i da mu je svejedno da li će je dobiti. Njegovi favoriti su T.B.F. i Massimo Savić. “Svako od tih ljudi zaslužuje nagradu, pa ko dobije - dobije”, kaže Bare.

Bonus video: