Adrian Ljuljđuraj u polufinalu Top Festa

"Volio bih da pjesmu dočaram i nekim neobičnim scenskim nastupom" kazao je Ljuljđuraj
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2012. 17:45h

Adrian Ljuljđuraj sa pjesmom “Evuloj” plasirao se u polufinale ovogodišnjeg “Top Festa”, koji se održava u Tirani.

"Učestvovaću u prvoj polufinalnoj emisiji, a za razliku od one u kojoj sam predstavio pjesmu, u ovoj ću pjevati uživo uz pratnju orkestra, a takođe će biti i direktan prenos na Top Chanalu", ističe za Vijesti Ljuljđuraj.

Njegova pjesma u polufinalu neće zvučati kao ona sa predstavljanja.

"S obzirom na to da ću iza sebe imati čitav orkestar, aranžman pjesme će biti izmijenjen. Tačnije, prva polovina biće u akustičnoj verziji samo gitara i glas, dok će se kod prvog refrena uključiti čitav orkestar. Mislim da će interesantno da zvuči. Već od utorka biću u Tirani jer mi do petka, kada je planirana prva polufinalna emisija predstoje probe kako bi pjesmu “Evuloj” što bolje izveo",ističe on.

Želi do finala

Njegove ambicije nijesu se promijenile, iako tvrdi da je ove godine jaka konkurencija.

"Želim da stignem do finala, mada sad već sve zavisi od toga kako ću izvesti uživo numeru. Samo sam skoncentrisan na interpretaciju, mada, u zavisnosti od mogućnosti, volio bih da pjesmu dočaram i nekim neobičnim scenskim nastupom" kazao je Ljuljđuraj.

"Volio bih da pjesmu dočaram i nekim neobičnim scenskim nastupom" kazao je Ljuljđuraj

Od njegovog izvođenja pjesme “Evuloj” zavisi i to hoće li ova pjesma dobiti svoju verziju na engleskom.

"To sam obećao, međutim jako mi je bitna reakcija publike. Ako se njoj bude svidjela pjesma u novom aranžmanu, onda ćemo raditi i verziju na engleskom", obećao je Ljuljđuraj.

Galerija

Bonus video: