Bjesovi i Lude krawe stižu na Lake fest

Bjesovi će odsvirati standardan repertoar prošaran pjesmama sa svih njihovih dosadašnjih izdanja
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2012. 19:33h

Bjesovi, poznati rok sastav iz Gornjeg Milanovca, nastupiće na ovogodišnjem Lake festu, saopštili su organizatori. Pored njih, kraj jezera Krupac u Nikšiću publici će se predstaviti i vojvođanski pankeri Lude krawe.

Zoran Marinković, frontmen Bjesova, za "Vijesti" je kazao da mu je veoma drago što će ponovo posjetiti Crnu Goru.

"Svirali smo već u Podgorici i u Nikšiću i svaki put je bilo fantastično. U Crnoj Gori je super publika koja nas uvijek inspiriše, pa ne sumnjam da ćemo napraviti kvalitetan i unikatan koncert, kao što i uvijek radimo. Inače nam je blizak mentalitet i način razmišljanja sa tim ljudima", kazao je Marinković.

On je otkrio i da mu je veoma zanimljiva lokacija na kojoj će se održati festival, a jezero Krupac je opisao kao prelijepo.

Prema njegovim riječima, Bjesovi će odsvirati standardan repertoar prošaran pjesmama sa svih njihovih dosadašnjih izdanja, a ako bude dovoljno vremena možda odsviraju i neku od obrada koje spremaju za predstojeći album.

Rokeri iz Gornjeg Milanovca najavili su novi album na kojem će se nalaziti isključivo obrade njima omiljenih pjesama, uglavnom izvođača sa prostora bivše Jugoslavije.

Učešće na Lake festu, koji će se održati od 20. do 22. jula, prethodno su potvrdili Damir Urban, Block Out, Atomsko sklonište, ZAA i Zoon politikon. Cijena ulaznica još nije poznata.

Bonus video: