Summer fest Budva: Očekuju 25 hiljada ljudi

Ovaj festival najavljen je na društvenoj mreži Fejsbuk kao jedan od najatraktivnijih i najinteresantnijih festivala u regionu
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2012. 19:42h

Nastavlja se trend porasta broja muzičkih događaja u Crnoj Gori, pa crnogorska publika ovog ljeta dobiti još jedan interesantan događaj - Summer Fest Budva.

Ovaj festival najavljen je na društvenoj mreži Fejsbuk kao jedan od najatraktivnijih i najinteresantnijih festivala u regionu. Održaće se na plaži Jaz u periodu od 3. do 5. avgusta, a prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti" na njemu će, između ostalih, svirati Sunshine, S.A.R.S., Riblja čorba i nikšićki pankeri DST.

Vijestima je potvrda stigla i od grupe Sunshine, čiji je frontmen otkrio u razgovoru za naš list da će nastupiti na Summer festu.

"Iskreno se nadam da će sve proteći kao u Nikšiću prošle godine, jer od toga ne može bolje. Što se kaže, da je bilo bolje - ne bi bilo dobro", uz osmijeh je kazao Bane Bojović, osnivač i prvi čovjek Sunshinea.

Nastupi beogradskog sastava bili su zakazani i za proteklu zimu, kada je poznati crossover bend trebalo da zasvira u klubovima Podgorici i Nikšiću, ali su koncerti odloženi zbog bolesti članova.

"Na obostranu žalost i nas i publike nismo mogli da dođemo, jer smo nas četvoro imali grip. Za Budvu je sada sve o kej i dabogda se ponovio Lake fest", kazao je Bojović.

Riblja čorba je koncert 4. avgusta potvrdila na oficijelnom sajtu, a S.A.R.S. je gostovanje na festivalu objavio na svojoj Facebook strani.

U saopštenju na Facebook stranici Summer festa navodi se da će uz bogat muzički program za posjetioce pripremiti i brojne nagradne igre, žurke na plaži, takmičenja u ispijanju piva, nagrade za najbolje fotografije i mnoge druge aktivnosti, a organizatori očekuju da će festival posjetiti preko 25 hiljada ljudi.

"U bliskoj prošlosti Jaz je ugostio mnoge svjetske zvijezde, poput Madone, Lenija Kravica, Rolling Stonesa, samim tim potvrđuje da je mjesto dobre zabave, provoda i dobre muzike. Posjetioce ove manifestacije očekuje vrlo kvalitetan i raznovrstan muzički program, široka ponuda pivskih brendova, kao i niz društveno korisnih aktivnosti", napisali su organizatori.

Ljudi iz organizacije ovog festivala još nisu željeli da se zvanično obrate medijima, a to će učiniti, kako saznajemo, početkom maja kada će započeti medijska kampanja Summer Festa.

Nije lajanje u kameru

Bane Bojović je potvrdio nastup svog benda na Jazu i najavio singl i spot koji će izaći sljedećeg mjeseca

Bane Bojović je otkrio da publika na Jazu može očekivati malo drugačiji repertoar, a zagrijavanje pred koncert doći će u vidu novog singla koji će Sunshine objaviti sljedećeg mjeseca na MTV-u. "

Trenutno radimo spot za tu pjesmu, koji će imati ozbiljnu priču, znači neće biti klasično lajanje u kameru. Sunshine je inače uvijek volio da eksperimentiše, a ovo će biti potpuno drugačije od svih dosadašnjih spotova naše grupe", priča poznati reper.

Galerija

Bonus video: