Sud: Bivša menadžerka zastrašivala Leonarda Koena

Nekadašnja menadžerka Leonarda Koena proglašena je na sudu u Los Anđelesu krivom za zastrašivanje slavnoga pjevača, objavili su danas mediji.
170 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2012. 16:24h

Keli Linč je osuđena i za kršenje sudske zabrane kontakta sa Koenom koju je dobila jer ga je maltretirala u pismima i e-mailovima.

Koen (77) je prekinuo saradnju s njom 2004., a na sudu je svjedočio da su njene poruke povremeno znale i da ga uplaše, javio je BBC.

Advokat Keli Linč (55) tvrdio je da su njena pisma bila "pozivi u pomoć, a ne kriminalno ponašanje" i da je njeno ponašanje bilo izazvano i gubitkom posla. Dodao je i da Keli Linč nikad nije, nakon zabrane, ni prišla pjevaču a ni upala u njegovu kuću, kako Koen tvrdi.

Koen je bivšu menadžerku tužio 2005. da mu je ukrala milion funti, ali za to Keli nikad nije procesuirana. Njih su dvoje bili u kratkoj ljubavnoj vezi, a Koen je na sudu rekao da je veza prekinuta kad ju je optužio za krađu.

Linč je Koena u pismima optužila za izbjegavanje poreza, krivokletstvo i zloupotrebu droga, a pjevačev advokat kaže da mu je zbog tih pisama "život bio pretvoren u pakao".

Linč bi mogla da dobije pet godina zatvora, piše na internet stranici dawn.com.

Bonus video: