Podgorički bend Zoon politikon u borbi za finale gitarijade

Za momke i djevojku iz Podgorice može se glasati slanjem poruke u formatu „txt kula 8” na broj 14941
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2012. 14:56h

Podgorički rok bend Zoon politikon jedini je crnogorski sastav u konkurenciji za finalno veče gitarijade "Vojvodina Open 2012".

Pet bendova koji budu imali najviše glasova publike proćiće u finale takmičenja. Do 22. aprila u ponoć, a za momke i djevojku iz Podgorice može se glasati slanjem poruke u formatu “txt kula 8” na broj 14941. Ovaj SMS košta 60 centi.

Prvih pet bendova po broju glasova ućiće u finale takmičenja i nastupiti 5. maja u Kuli. Bend koji na SMS glasanju bude prvi osvojiće nagradu publike, vaučer za kupovinu muzičke opreme u vrijednosti od 10 hiljada dinara u prodavnici Mix Music, a na finalnoj večeri žiri će odrediti pobjednika koji će dobiti sličan vaučer, samo u vrijednosti od 30 hiljada dinara.

Dobra atmosfera u Kuli

"Trenutno smo na četvrtom mjestu, sa jednim glasom više od petoplasiranog, a deset od šestoplasiranog. Podsjećam da u finale prolazi pet bendova. Nadamo se da ćemo proći, ali do kraja glasanja je još devet dana tako da će biti neizvjesno do kraja", kazao je za Vijesti Jovan Gajević, basista Zoon politikona.

"Ukoliko se plasiramo u finale postoji mogućnost da sviramo i u Novom Sadu, Šabcu i još jednom gradu u Srbiji"

On je otkrio da su veoma zadovoljni nastupom u kvalifikacionom dijelu gitarijade koji se odigrao prošlog mjeseca

"U Kuli je bilo odlično, atmosfera je bila sjajna i baš smo zadovoljni prijemom publike. Ukoliko se plasiramo u finale postoji mogućnost da sviramo i u Novom Sadu, Šabcu i još jednom gradu u Srbiji, ali o tom potom", objasnio je Gajević.

Audio snimak nastupa Zoon politikona i drugih bendova u kvalifikacionom dijelu festivala može se čuti na sajtu vojvodinaopen.info.

Galerija

Bonus video: