Merilin Menson na muzičkom festivalu u Beogradu

Glasanje će se odvijati na "Fejsbuk" stranici festivala, a bend koji dobije najviše "lajkova" sviraće 9. juna u Beogradskoj areni
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2012. 14:34h

Jednodnevni muzički festival pod nazivom "IQ Music" 9. juna organizovaće Beogradska arena i Beogradska kulturna mreža, uz podršku Jelen Live, a zvijezda večeri biće američki umjetnik Merilin Menson, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.Pod sloganom "Misli svojom glavom", festival će u Beogradskoj areni okupiti, kako je rečeno, muzičare specifičnog umjetničkog izraza, koji već duže vrijeme privlače pažnju publike i medija kvalitetom i autentičnošću svoje muzike, pri čemu se neće vezivati za određeni žanr.Osim kontraverznog Mensona, koji je provokativnim imidžom i društveno - angažovanim pesmama postao savremena ikona alternativne rok muzike i pop kulture, nastupiće bendovi "Lajbah" (Slovenija), "Mizar" (Makedonija), "Blok aut" (Srbija) i "Drti Vegas saund sistem" (Dirty Vegas sound sistem) iz Velike Britanije.Festival će otvoriti bend koji pobedi na konkursu Beogradske arene i Beogradske kulturne mreže. Svi zainteresovani bendovi u regionu mogu da se prijave na konkurs tako što će snimiti obrade pjesama "Par godina za nas" (EKV), "Crno-bijeli svijet" (Prljavo kazalište) i "Sweet dreams" (Menson).

Glasanje će se odvijati na "Fejsbuk" stranici festivala, a bend koji dobije najviše "lajkova" sviraće 9. juna u Beogradskoj areni.Ulaznice po cijenama od 2.890 za parter i 2.990 dinara za tribine biće uskoro u prodaji.

Bonus video: