Who See u Podgorici: Nemojte pisat' o nama, smučićemo se ljudima

Bilo je čak i onih koji su kupili falsifikovane karte, pa su ostali ispred kluba
128 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.04.2012. 08:04h

Dugoočekivani nastup u Podgorici trenutno najpopularnije crnogorske hip hop grupe Who See završen je kasno sinoć u punom klubu Lucky, uz ovacije fanova, nakon paljbe rima kroz koje je dvojac sa primorja uglavnom na komičan način secirao društvenu zbilju u sredini koja ih okružuje.

U, za domaće hip hop događaje, do sada neviđenoj atmosferi publika je šou ispratila sa rukama u vazduhu od početka do kraja.

Ulaznice za ovaj događaj rasprodate su desetak dana ranije, što nije spriječilo desetine obožavatelja popularnog dvojca, među kojima je bila i ekipa Kotorana, da dođu i pokušaju da uđu na koncert.

Bilo je čak i onih koji su kupili falsifikovane karte, pa su takođe ostali ispred. Uoči nastupa dok je Rhino birao muziku, ispred kluba je bio ogroman red, a ulazilo se polako jer je obezbjeđenje svakoga detaljno pretresalo.

Publika ispratila Dedduha i Noyza

Ljubitelji klape Who See dobro su obnovili gradivo pred žurku i veći dio repertoara odrepovali uglas sa izvođačima. Publici doduše nije bilo lako ispratiti tempo koji su nametnuli Dedduh i Noyz, koji su se do posljednjih atoma snage trudili da prisutnima pruže šou za pamćenje.

Najvišeoduševljenja izazvali su stari hitovi "Put pasat", "Batina ti dat", "Pješke polako" sa debija "Sviranje kupcu", ali i oni novi ili budući poput "Nije preša", "Bar-Bari", "Koji sam ja meni kralj" i nezaobilazna "Reggaeton Montenegro".

Kao specijalni gosti na bini su im se pridružili Rhino, Marija Božović i Labia, koji su gosti na aktuelnom albumu.

Kao specijalni gosti na bini su im se pridružili Rhino, Marija Božović i Labia

U publici su bile i kolege sa domaće hip hop scene članovi podgoričke grupe Bači rimu trupa - Bone Dogg i Nicholas, a dvojac su takođe podržali MC Marko i Zonjo Marković, autor njihovog hit spota Reggaeton Montenegro.

"Nije zdravo da se neko forsira tako..."

Who See, prvoplasirani na MTV-jevoj top listi Domaćica, je u proteklom periodu doživio nezapamćen proboj na regionalnu scenu, bar kada su u pitanju domaći izvođači koji su put prokrčili iz Crne Gore.

"Nemoj ništa pisat' o nama, života ti. Svaki dan smo u novine, smučićemo se ljudima više", bilo je prvo što je kazao Dedduh za "Vijesti" uoči koncerta, dodavši da posljednjih dana konstantno odgovaraju na jedna te ista pitanja. Nema on ništa protiv medija naglasio uz osmjeh, ali smatra “da nije zdravo da se neko forsira tako, kao Makarena i Lambada”.

Za sinoćni koncert prodato je svih 300 karata, a Dedduh je kazao da razmišljaju o još jednom za ljude koji ovoga puta nisu mogli da dođu do ulaznice.

Galerija

Bonus video: