Kiki Lesendrić poručio studentima da koriste mozak

Kiki je sa "Pilotima" na platou iza ekonomskog i pravnog fakulteta svirao za oko 400 studenata
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2012. 17:21h

Srpski kantautor Kiki Lesandrić održao je koncert povodom Nedjelje studenata u organizaciji Saveza studenata Ekonomskog fakulteta, Vijeća studenata Pravnog fakulteta, Studentskog parlamenta i volonterskog kluba Ekonomskog fakulteta.

Koncert je protekao u vrhunskoj atmosferi, a, prema procjenama organizatora, bilo je oko 400 razdraganih posjetilaca.

Kao što je najavljeno, tačno u 16 časova na binu na platou između Pravnog i Ekonomskog fakulteta Kiki je sa svojim Pilotima zapjevao "Neverna si mi".

Publika je sa njim u jedan glas pjevala kako starije njegove hitove, među kojima su numere "Pozovi me", "Čini mi se da", "Ne veruj u idole", tako i one novije kao što su "Oltar", "Slučajno i zauvek", "Kako si lepa", "Nemirne noći".

Pored svojih, Kiki je iskoristio priliku da studentima u Podgorici odsvira, kako je najavio "žensku pjesmu" koju je napisao davne 1987. za Marinu Perazić - “Kolačići”.

Nije zaboravio ni da izvede pjesmu "Leto je" za koju je spot snimio upravo u Crnoj Gori koja je kod prisutnih izmamila vrisak, kao ni svoj veliki hit "Kao ptica na mom dlanu".

Iako najavljen da će trajati dva sata, Kiki, kojeg su organizatori pozvali zbog toga što su za njega u anketama najviše glasali studenti, nastup završio je nešto malo ranije, i to velikim hitom "Svet je lep kada sanjamo".

Nakon što se vratio na bis, prisutne je obradovao i kompozicijom "Zaboravljeni" koju je radio za seriju "Sivi dom". Pošto se zahvalio prisutnima, Kiki im je poručio da "širom otvore oči i koriste mozak", i prepustio miks pult DJ-u.

U programu koji je trajao sedam sati nastupili su, između ostalih, DJ-evi Vlado Tomić i LuckyDee.

Galerija

Bonus video: