Sinovi liverpulske četvorke prave nove Bitlse

Sva četvorica mladića krenula su koracima svojih očeva. Šon Lenon je pjevač i kompozitor, a Dani Harison je osnovao bend Thenewno2...
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2012. 17:35h

Sinovi četvorice članova „Bitlsa“ planiraju da osnuju bend po uzoru na čuvenu liverpulsku četvorku, izjavio je u utorak sin Pola Makartnija.

Džejms Makartni je kazao BBC-u da sin Džona Lenona Šon, sin Džordža Harisona Dani, sin Ringa Stara Zak Starki i on žele da osnuju grupu „Bitlsi, nova generacija“ (The Beatles – The Next Generation).

"Ja sam za. Šon je djelovao zainteresovano, kao i Dani. Starki je imao manje entuzijazma", kazao je Makartni i dodao da bi „uz malo sreće“, grupa mogla da vidi svjetlost dana.

Sva četvorica mladića krenula su koracima svojih očeva. Šon Lenon je pjevač i kompozitor, a Dani Harison je osnovao bend Thenewno2 sa Oliverom Heksom.

Zak Starki je bubnjar, kao i njegov otac Ringo Star, i nastupao je sa grupama „Hu” i „Oejzis”.

Džejms Makartni, koji veoma liči na oca, kazao je da je „sanjao da uradi više nego ‘Bitlsi’”.

"Veoma bih voleo da budem na njihovom nivou, ali će i to biti teško", priznao je. Producent njegova dva albuma je bio njegov 69-godišnji otac koji ne pokazuje nikakvu namjeru da se povuče sa muzičke scene i koji je nedavno objavio novi album „Kisses on the Bottom".

Bonus video: