Bojan Marović srećan što novinare više ne zanima njegova privatnost

Marović je najavio spot za pjesmu „Neka te ljubi” u kojem, za razliku od ranijih izdanja, neće biti statičan
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2012. 08:18h

Crnogorski pjevač Bojan Marović promovisaće svoj posljednji album ˝Za tebe i mene˝ danas u srpskoj prijestonici. Ovo izdanje je objavljeno prije nešto manje od godinu dana, pa je publika dugo čekala na njegovu promociju.

"Po objavljivanju albuma imao sam previše obaveza, nastupe u pet republika, koncerte, gostovanja po medijima. Trebalo je to sve stići. A onda, kad smo isplanirali promociju, desile su se neke nepredviđene stvari, pa smo morali da je odložimo. Eto, kolege su se odazvale, tako da ćemo danas sa zakašnjenjem imati malo druženje povodom albuma 'Za tebe i mene'. Ovih dana sam imao i dosta gostovanja po televizijama, kritike za pjesme su odlične, i bilo mi je veoma interesantno što mi napokon postavljaju pitanja o karijeri, a ne o privatnom životu", priča za “Vijesti” Marović.

Projekat “Za tebe i mene” najprije je objavljen za hrvatsko tržište i to pod etiketom Hit Recordsa. Za srpsko tržište izdavač je City Records, dok je Marović i dalje u pregovorima sa izdavačima za Crnu Goru.

"Najvjerovatnije će album biti krajem ovog mjeseca, međutim, i tu smo imali poteškoća, jer smo najprije pregovarali sa Goratonom, ali se na kraju nijesmo oko uslova dogovorili. Zato album za crnogorsko tržište kasni skoro godinu dana", objasnio je Marović.

Njemu je interesantno što, iako album još nije objavljen u svim ex-YU republikama, publika na nastupima pjeva njegove nove pjesme.

"Odmah pošto je Hit Records objavio album, pjesme su se pojavile i na Internetu. To je sad definitivno najjači medij, pa se publika upoznala sa albumom. Za sada najviše na svirkama traže pjesme 'Neka te ljubi', 'Koliko volim te ja' i 'Sad se pitam zašto nije tu'. To je onaj moj prepoznatljiv zvuk, vesele su i publika ih voli. A posebno mi je interesantno što su našle put do fanova, iako za njih nijesam snimio spot", priča Marović i otkriva da će ih uskoro ekranizovati.

"U planu je da za petnaestak dana najviše počnemo sa snimanjem spota za numeru 'Neka te ljubi'. U njemu će se pojaviti i moja sestra Kristina Nikolić, balerina, a spot će biti veoma energičan. Čak ću ekranizacijom pjesme 'Neka te ljubi' biti drugačije predstavljen, jer me je do sada publika gledala u statičnim izdanjima. Međutim, mnogo sam radio i na tome da ne budem statičan, već da se i vizuelno drugačije predstavim", obećao je Marović.

Bonus video: