POP LEGENDE

Originalna četvorka: Duran Duran na Exitu!

Bend će na Exitu predstaviti svoj aktuelni, trinaesti album „All You Need Is Now“
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2012. 23:38h

Jedan od najvažnijih pop bendova svih vremena, sastav koji je u dosadašnjoj karijeri prodao preko 80 miliona ploča, britanski Duran Duran nastupiće na glavnoj bini ovogodišnjeg Exit festivala.

Ovo je njihov povratak u Srbiju, nakon koncerta održanog 2006. u Beogradu, a na Petrovaradinskoj tvrđavi pojaviće se originalna četvorka koju čine Džon Tejlor, Rodžer Tejlor, Nik Rouds i Sajmon le Bon.

Britanski sastav je tokom bogate karijere osvojio brojne važne muzičke nagrade poput Gremija i Brit nagrada, preko nagrada MTV-a i Q magazina, dok su im singlovi 14 puta bili u top 10 listi u Velikoj Britaniji, a 21 puta u Bilbordovih sto najboljih singlova.

Bend će na Exitu predstaviti svoj aktuelni, trinaesti album „All You Need Is Now“.

Stižu i Little Dragon, Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah i The Chain...

Još jedna poslastica za ljubitelje popa dolazi na Fusion binu, a u pitanju je švedski elektronski sastav Little Dragon, predvođen pjevačicom japanskog porijekla Jukimi Nagano.

Četvoročlana grupa je do sada objavila tri albuma, a posljednji „Ritual Union“ objavljen prošle godine pobrao je brojne pohvale publike i kritike.

Nastupe na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 12. do 15. jula već su potvrdili Guns`N`Roses, New Order, Plan B, Gossip, Laurent Gariner, Miss Kittin, Felix Da Housecat i mnogi drugi

I Happynovisad bina konja za trku ima, a ovoga puta potvrđeni su izvođači nezavisne izdavačke kuće R&S Records: Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah i The Chain, dok se na Elektrani očekuje, prema riječima organizatora, jedan od najuzbudljivijih nastupa u režiji Sneaky Sound Systema.

Nastupe na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 12. do 15. jula već su potvrdili Guns`N`Roses, New Order, Plan B, Gossip, Laurent Gariner, Miss Kittin, Felix Da Housecat i mnogi drugi.

Crnogorska publika ulaznice za novosadski festival po promotivnoj cijeni od 59 eura može pazariti u agenciji Exit travel u Podgorici.

Preporučujemo za Vas