Laurent Garnier, Azari & III i Brodinski na Exitu

Nastupe na ovogodišnjem Exitu do sada su potvrdili Guns´N´Roses, New Order, Gossip i drugi
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2012. 23:58h

Spisak izvođača koji će natjerati publiku na ples u Dance Areni, drugoj po veličini bini na Exitu, polako se popunjava, a organizatori su mu dodali još tri nastupa. U pitanju su Laurent Garnier, Azari & III i Brodinski, te elektro pop sastav When Saints Go Machine koji će nastupiti na Eletkrana stejdžu.

Francuski pionir elektronske muzike, Garnier, na Petrovaradinskoj tvrđavi pojaviće se posljednjeg dana festivala u sklopu svoje turneje L.B.S. Ovaj projekat uz njega čine Benjamin Rippert i Stephane "Scan X" Dri, a uz pomoć dva pulta, nekoliko tastatura i DJ sprava generisaće "četvorosatni improvizovani organiski set", saopšteno je iz organizacije festivala.

U subotu, 14. jula, svojih "pet minuta slave" imaće sastav Azari & III, vlasnik hit singlova "Hungry For The Power" i "Reckless (With Your Love)".

Njihovu muzički izraz teško je definisati, a njihovom proboju u širu javnost doprinio je prvi spot za "Hungry For The Power" koji je obrisan sa YouTubea zbog eksplicitnog sadržaja. Bend je objavio prošle godine debi album uz sjajne ocjene kritike i publike.

Brodinski je, navode organizatori, jedan od najzanimljivijih mladih producenata posljednjih godina, a njegovi setovi sadrže sve od tvrđeg tehna, preko hausa do old school hip hopa. On će na Exitu nastupiti 12. jula.

Nastupe na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, do sada su potvrdili Guns´N´Roses, New Order, Gossip i drugi.

Posjetioci iz Crne Gore ulaznice mogu kupiti u agenciji Exit travel koja se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Bonus video: