konkurs do 1. aprila

MTV poklanja nastup i spot

Lista pobjednika biće poznata 15. aprila kada će se njihova imena objaviti na istim internet stranicama
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2012. 18:34h

Za sve mlade izvođače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, bez obzira na muzički stil, otvoren je konkurs MTV Band 2012, koji će po najavi organizatora najboljima donijeti pet minuta slave.

Tri najbolja izvođača biće nagrađena živom svirkom u zagrebačkoj Jabuci, početkom maja, a najmuzikalniji od njih osvojiće i snimanje video spota u produkciji MTV-ja.

Na konkurs, koji je počeo 1. marta, a trajaće do 1. aprila 2012, mogu se prijaviti svi izvođači ili bendovi koji žele da osvoje publiku u regionu.

Za prijavu je potrebno mail na mtvband2012@mtv.com.hr u kojem je ime osobe za kontakt i link na SoundCloud stranicu grupe. Na toj stranici bi trebalo da budu pjesme izvođača koji je u pitanju (broj pjesama nije ograničen), fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču. Pjesme u mp3 formatu, informacije i fotografije koje budu poslate na mail, neće biti prihvaćene niti će ući u konkurs. Organizatori su naglasili da prilika za pet minuta slave nije rezervisana samo za demo izvođače, već i za one koji imaju diskografsko izdanje.

Sve pristigle prijave biće objavljene na regionalnim sajtovima, a lista grupa i izvođača biće objavljivana jednom nedjeljno, sa posebnim naglaskom na prvih 20 koje će izabrati glasovi publike i MTV žirija.

Za prijavu je potrebno mail na mtvband2012@mtv.com.hr i link na SoundCloud stranicu grupe

Lista pobjednika biće poznata 15. aprila kada će se njihova imena objaviti na istim internet stranicama.

Partneri i podrška ovog konkursa su Hartera, Terraneo, Rokaj Fest, Mars, Atlantis, AMC, Seasplash, MunFest, Špancirfest i drugi. Iz MTV-ja su najavili da će najbolji učesnici konkursa dobiti priliku da se predstave na nekom od ovih festivala.

Galerija

Preporučujemo za Vas