Massimo Savić: Imam sreću-publika mi do kraja vjeruje

Pjesma „Iz jednog pogleda” je napravila više nego što sam mogao da zamislim, postala je pravi hit i ima preko milion pregleda na YouTubu”, kaže pjevač
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2012. 18:51h

Hrvatski kantautor Massimo Savić krajem ove nedjelje održaće dva koncerta u Crnoj Gori. Prvi je večeras u hotelu “Maestral”, dok će repriza biti organizovana sjutra u podgoričkom klubu Buda bar.

Nekoliko mjeseci pred njegov izlazak objavili smo pjesmu “Iz jednog pogleda” koja je podigla prašinu.

Njegov album “Dodirni me slučajno” objavljen je pred Novu godinu i za sada je pobrao simpatije publike.

"Postigao je mnogo više od onoga što sam očekivao. Nekoliko mjeseci pred njegov izlazak objavili smo pjesmu “Iz jednog pogleda” koja je podigla prašinu. Ta numera napravila je više od onoga što sam mogao i da zamislim, postala je pravi hit i ima preko milion pregleda na kanalu YouTube. Ta pjesma upozorila je publiku da stiže ozbiljan album, a kad kažem ozbiljan, mislim na rad koji smo uložili da bi on zvučao onako kako zvuči", objašnjava Savić.

Kako kaže, pored pomenute numere, na nastupima se traži i naslovna pjesma “Dodirni me slučajno”.

"Za sada publika odlično reaguje na nekoliko pjesama. Pored pomenutih, često mi traži da pjevam i “Sretan put”, “Tišina” i “Krug u životu”, tako da se nadam da će i one doživjeti sudbinu numere “Iz jednog pogleda” ", rekao je on.

Kako kaže, jedino što mu možda može pomrsiti konce kada je prodaja albuma u pitanju je piraterija.

On uvijek uspije da prenese emocije, ali kaže da ima pjevača kojima on sam ne vjeruje.

On uvijek uspije da prenese emocije, ali kaže da ima pjevača kojima on sam ne vjeruje.

"Postoje izvrsni pjevači koji se užive u priču i, isto kao ja, ulože maksimum. Međutim, ponekad uhvatim sebe kako pojedinima prosto ne vjerujem kao nekome ko mi priča priču. Imam sreće da mi publika do kraja vjeruje, ali možda zato što sam i sam svjestan činjenice da je tanka linija između vrhunske umjetnosti i kiča", zaključuje Savić.

Bonus video: