Po kladionicama Rambo Amadeus pretposljednji

Ovogodišnji favoriti su Šveđani sa kvotom šest, Irci (najmanja kvota šest, najveća osam) i Norvežani (kvota osam ili devet)
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2012. 03:28h

Po mišljenju online kladionica, Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus neće proći ništa bolje od prethodnih predstavnika Crne Gore na Eurosongu, koji se ove godine održava u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu.

Prema kvotama objavljenim na sajtu Oddschecker samo Gruzija ima manje šanse od Crne Gore da napravi uspjeh, a društvo na začelju harizmatičnom Rambu čine još predstavnici Malte, Holandije i Letonije. Najmanja kvota koju je dobila Crna Gora je 1:66 u kladionici SkyBet, dok je najveća 1:150 u Boylesports.

Rade Vojvodić, direktor Javnog servisa, kazao je da komentarisanje kvota smatra neozibljnim.

Pjesma je takva da će ili biti pri vrhu ili pri dnu. Ali ja mislim da idemo u finale.

"Pjesma je takva da će ili biti pri vrhu ili pri dnu. Ali ja mislim da idemo u finale. Svi koji su čuli pjesmu do sada imaju samo riječi hvale i mislim da će Rambo imati zapažen nastup na Eurosongu", ponovio je direktor Javnog servisa.

Ovogodišnji favoriti su Šveđani sa kvotom šest, Irci (najmanja kvota šest, najveća osam) i Norvežani (kvota osam ili devet).

Od zemalja učesnica sa prostora bivše Jugoslavije najviše šansi daje se predstavniku Srbije Željku Joksimoviću (1:10), dok su Slovenija (od 50 do 66), Bosna i Hercegovina (od 50 do 80) i Hrvatska (od 50 do 100) daleko od vrha, a Makedonija (od 50 do 125) je kao i Crna Gora na začelju tabele.

Rambo Amadeus će na Eurosongu izvesti pjesmu “Euro neuro”.

Legendarni muzičar je za potrebe evrovizijskog spota koji se snimao do juče, na magarcu obišao barsku pijacu, Tivat, Kotor i još neke dijelove crnogorskog primorja. Vojvodić je kazao da Crna Gora do sada nije imala takvu video prezentaciju, a da je ekipa koja je realizuje “puna optimizma i oduševljena pjesmom".

Bonus video: